Los Angeles

Hollywood Celebrity and Star Homes Self-Guided Driving Tour

Los Angeles, USA
Hollywood Celebrity Home Self Guided Walking Tour
  • 2 till 3 timmar
  • Mobilbiljett
  • Erbjuds på: Engelska

Översikt

Att se kändishem är höjdpunkten på många besökares resor till Los Angeles, men du måste veta var du kan hitta dem. Istället för att resa runt med en fullsatt resebuss, ta den här självstyrda körturen och utforska i din egen takt, från Sunset Strip till Bel Air, Rodeo Drive och Hollywood Hills.
  • Självguidad körtur i Los Angeles kändishem
  • Utforska i din egen takt, istället för att vänta på andra
  • Lättnavigerad karta som fungerar offline
  • Ljudberättelse ger bakgrundsinformation om bostäderna

Det här ingår

  • Engagerande berättande: Upptäck unika berättelser och spännande historia för en minnesvärd resa!
  • Perfekt berättare: inget kan slå att lyssna på en fantastisk röst. Bevisat med massor av strålande recensioner!
  • Omfattande rutt och stopp: Se allt, missa ingenting, lämna ingen sten ovänd!
  • Offlinekartor: ingen signal, inga problem! Fungerar perfekt utan mobil eller wifi.
  • Handsfree: ljudberättelser spelas upp på egen hand baserat på din plats. Lätt att använda!
  • Gå i din egen takt: Börja när som helst, pausa var som helst, njut av pauser för snacks och foton fritt!
  • Stort värde: köp per bil, inte per person. Mer prisvärd än buss eller guidade turer!
  • Lättanvänd app: ladda ner Actions Tour Guide-app till din telefon
  • Attraktionskort, inträdesbiljetter eller bokningar

Meeting and Pickup

mötesplats

  • 102 Sunset Blvd, Los Angeles, CA 90046, USA

    När du har bokat turen, sök i din e-post efter frasen "Ställ in din självguidad tur nu." Följ dessa instruktioner NU för att slutföra konfigureringen av turnén medan du har Wi-Fi/data. Vänta INTE tills du är på plats.

Starttid

Bekräfta tiden med den lokala leverantören innan din upplevelse.

Öppettider

  • 2020-07-08 - 2025-05-09

    Måndag - Söndag : 06:00 - 23:30

slutplats

  • Hollywoodskylten
    Los Angeles, Kalifornien 90068, USA

Det här kan du vänta dig

Hollywood Boulevard

1 timme Utan inträdesbiljett

100 N Carolwood Dr

45 minuterInträdesbiljett ingår ej

Hollywood Sign

45 minuterInträdesbiljett ingår ej

Ytterligare information

  • En bekräftelse skickas vid bokningstillfället
  • Inte anpassat för rullstol
  • Nära kollektivtrafik
  • De flesta resenärer kan delta
  • Så här kommer du åt: När du bokar en turné får du ett bekräftelsemail och ett e-postmeddelande med instruktioner. Följ instruktionerna direkt: • Ladda ner appen • Ange lösenordet • Ladda ner rundturen • MÅSTE GÖRA när du är i stark wifi/mobil
  • Så här startar du turnén: När du är på plats öppnar du Action's Tour Guide-appen: • Om det bara finns en rundtur, starta den. • Om det finns flera turnéversioner, starta den med din planerade startpunkt och riktning. • Gå till startpunkten. (Obs: ingen kommer att träffa dig vid starten. Denna tur är självguidad). • Ljudet börjar automatiskt vid startpunkten. Om du stöter på ljudproblem, besök FAQ. • Håll dig till resvägen och hastighetsgränsen för den bästa upplevelsen.
  • Fantastiska besparingar: • Körturer: Spara pengar genom att köpa en enda tur för hela fordonet, och undvik individuella avgifter per person som på en busstur. Anslut din telefon till bilens högtalare för att dela ljudet.
  • Flexibilitet och bekvämlighet: • Använd turnéappen när som helst, vilken dag som helst och under flera dagar. Det finns inget utgångsdatum, vilket gör det perfekt för återbesök på framtida resor. • Starta och pausa rundturen när du vill, ta med pauser och sidoutflykter utan att behöva hänga med i en grupp.
  • Omfattande turnéupplevelse: •Appen ger en fullständig resplan, resetips, berättade ljudhistorier, manus, bilder, videor och rekommendationer för ytterligare aktiviteter. • Njut av en privat upplevelse utan folkmassorna, perfekt för personliga stopp och fototillfällen.
  • Användarvänlighet och tillgänglighet: • Appen är handsfree och aktiverar berättelser via GPS och erbjuder support via samtal, chatt eller e-post. • Det finns inget behov av en kontinuerlig cell- eller Wi-Fi-anslutning eftersom GPS-kartan fungerar offline.
  • Minnesvärda minnessaker: • Använd appens bilder för att skapa en fotobok eller dela på sociala medier, och se till att du har högkvalitativa, publikfria minnen från din resa.
  • Förberedelser: • Efter bokning, ladda ner appen och turen med en stark Wi-Fi-anslutning. • Granska rundturen hemma innan din resa för en bättre upplevelse.
  • Starta rundturen: • Öppna appen vid ankomst till din destination. • Välj lämplig tur baserat på din startpunkt. • Gå till startplatsen; ljudet börjar automatiskt. • Följ den föreslagna rutten och håll dig till hastighetsgränsen för en optimal upplevelse. • Genom att följa dessa instruktioner och dra nytta av appens funktioner kan användare njuta av en personlig, flexibel och djupgående utforskning av sin destination i sin egen takt och bekvämlighet.
  • Det här är en privat rundtur/aktivitet. Endast din grupp kommer att delta

Avbokningsregler

Du kan avboka upp till 24 timmar innan upplevelsen för en fullständig återbetalning.

  • Du måste avboka minst 24 timmar innan upplevelsens starttid för att få en fullständig återbetalning.
  • Det betalade beloppet återbetalas inte om du avbokar mindre än 24 timmar innan upplevelsens starttid.
  • Ändringar som görs senare än 24 timmar före upplevelsens starttid godtas inte.
  • Avbokningstiderna baseras på lokal tid där upplevelsen är.

Resenärsbilder

Läs mer

Recensioner

3,5
26 omdömen
Totalt antal omdömen och totalbetyg baserat på Viators och Tripadvisors omdömen
0
0
0
0
0
Omdömen från Viators resenärer.
Visar 1–10 av 26 omdömen
Appen är inte mogen, dålig, mycket förvirrande, så jag förlorade halva min semesterdag
Siavasch_R, mars 2024
Appen är inte mogen, dålig, väldigt förvirrande, så jag förlorade halva min semesterdag, eftersom jag alltid trodde att jag gjorde något fel eller inte förstod något! Men verkligheten var att den här appen förmodligen var produktionen av en hobbynybörjare ... för jag önskar honom/henne många framgångar i framtida yrkeskarriär när det gäller apputveckling.
Svar från värd, mars 2024
Siavasch, I'm sorry about your frustrating experience! This is certainly not a typical experience. I would highly encourage calling us if you face significant issues like this. It sounds like something was fundamentally set up incorrectly, making the app unusable. Of course, we are more than happy to refund you—please get in touch with us to do so!
Kändishem är...
Jacques_B, feb. 2024
Kändishem är för det mesta dolda från allmänhetens syn på privatlivet. Du kanske är framför Beyoncés hem men du kan inte se mycket.
Svar från värd, feb. 2024
Jacques, it's interesting to hear your take on the Hollywood Celebrity & Star Homes tour. Indeed, the privacy of these homes can limit visibility, but I hope the stories and history provide a deeper connection to the area. If you want to explore more, don’t forget to check out my Action+ Tour Bundle for over 100 more self-guided tours.
Kul att titta på...
Kara_M, aug. 2023
Kul att titta på kvarteret Hollywood Hills. Appen skulle kunna vara lite mer användarvänlig. Men över allt en bra utflykt.
Svar från värd, aug. 2023
Kara, I'm happy you had a great experience exploring the Hollywood Hills neighborhood with my Hollywood Celebrity Homes Audio Tour. Your feedback on the app's user-friendliness is valuable, as I'm always striving to improve. If you plan on visiting other destinations, you might want to check out my Action+ Tour Bundle, which includes more than 100 self-guided tours to exciting places. Have fun exploring!
Några av husen var...
William_S, juli 2023
Vissa av husen var inte lätta att hitta (Beyonce) och andra verkade felaktiga (d.v.s. "bakom den här tegelväggen" när det inte fanns någon tegelvägg).
Svar från värd, juli 2023
Thank you for sharing your feedback, William. I apologize for the difficulties you experienced locating some houses during the tour. I have updated the tour information, specifically removing any mention of a brick wall that does not exist. Please accept my apologies for any frustration this may have caused.
Intressant
Margaret_C, juli 2023
När vi väl förstod hur vi skulle använda, var appen, turnén bra. Vi gick i skymningen och det var fantastiskt att se de vackra husen och den fantastiska utsikten över staden.
Svar från värd, juli 2023
Thank you for your review, Margaret! It's great to hear that you had an exciting and enjoyable experience with the Hollywood Celebrity and Star Homes tour. I'm grateful for your patience in learning how to use the app, and I hope it made your overall experience better. If you're planning on traveling more, be sure to check out our Action+ Tour Bundle, which provides a range of self-guided tours for your upcoming adventures. Have a safe and happy trip!
Rekommenderas inte, inte tillräckligt med information.
Eugen_W, juli 2023
Inte säker på om det är värt det ... eller bara hoppa in på en riktig guidad tur. Husen är gömda ja. Men med den här appen kör du långa vägar längs vackra hus eller hörn som också är intressanta men det finns ingen förklaring eller ens en antydan till en info. Så ibland blir du uttråkad för att du helt enkelt inte vet vad du tittar på. För en snabb rundtur är det ok. Vi stannade halvvägs.
Svar från värd, juli 2023
We appreciate your feedback on the tour Eugen! Our goal is to showcase notable celebrity homes and points of interest along the route. We understand that everyone has different preferences and we value your input. It's worth mentioning that the tour offers detailed audio commentary at various points, including the beginning, which provides insights into the locations you pass by. We're sorry to hear that you stopped halfway through and missed out on additional information and highlights. If you have any further questions or concerns, please don't hesitate to get in touch.
Inte värt det
Jennifer_R, juli 2022
Det var extremt svårt att navigera. Vi blev så frustrerade att vi gav upp. Det var förvirrande. Jag kände att jag var tvungen att fortsätta mellan google maps och appen på ställen jag inte kunde dra över
Svar från värd, juli 2022
Thanks for the feedback Jen! For those having trouble with the “Go To”, following the given route is a great alternative!
Bra idé...dålig funktion.
Maria_R, juni 2022
Du måste arbeta offline med appen men den är svår att följa. Inga röstmeddelanden. Du kan inte välja alternativ i förväg och bara göra de du väljer. . Ingen mobiltjänst i området.
Svar från värd, dec. 2022
Thank you for your insight, Maria. It appears that you did not download the app or tour prior to your visit. Because there is almost no cell signal onsite, I recommend downloading both ahead of time. I added stop-to-stop direction pins to the tour. Anyway, I have 100 other self-guided tours for parks, scenic drives, cities, and historic sites across the United States that you should try the next time you visit! Remember that the tour you purchased is valid for life. You'll be able to listen to it at home or during your next visit as a result.
Adventure on the Road
Lisa_S, aug. 2022
Tour was fun. Had some trouble navigating app. & some street signs were not visible due to long tree branches. We did enjoy the experience.
Svar från värd, sep. 2022
Thanks Lisa for your feedback! I’m delighted that you found my tour informative and enjoyed it. We have no control over the long tree branches in that area. I'd like to know more about what went wrong and your issues while navigating the map. I’m not sure what happened, but I’d like to identify & fix it so that others don’t face that issue in the future. I also have 100 other self-guided tours for other parks, scenic drives, cities, and historic sites in the US — hopefully, you’ll get the chance to try them next time! Also, just to remind you, the tour you bought is yours for a lifetime. So, you can listen to it at home or on your next visit.
Don't waste your money
Harri_E, dec. 2021
I use my phone for photos and navigation, so I couldn't use the app to navigate and take photos at the same time as the audio would stop on the Bluetooth. Not use friendly and very heavy app, had to stop by a Starbucks and download 156mb of data on my iPad and still couldn't use it on two devices and we were four adults in the same car... All we could see were walls and bushes... Not recommending it a bit and I would have asked for my money back if it was worth my time...
Svar från värd, dec. 2021
The audio and camera won’t interrupt each other — we have an extensive FAQ which covers audio/Bluetooth questions and 24/7 support who can help as well. And yes, it’s a large download (lots to see!) because we want it to work completely offline (no data/connectivity issues that way). We highly recommend downloading at home/hotel for that exact reason. And as we explain quite clearly in the description, the welcome, and the individual stories, not all homes are totally open to the street for the public to look through the windows. But quite a lot is visible of many homes, which is why so many folks enjoy this inexpensive and DIY tour option.
Would not recommend
Rachael_B, aug. 2021
It was not user friendly and too difficult to navigate without another passenger and clicking through the app as a driver is as too dangerous. Overall a disappointing experience. I went to the first two stops and then quit.
Svar från värd, aug. 2021
We’re sorry to hear you weren’t satisfied with this tour! The app should be completely hands free once you get started. Can you contact us with details about what went wrong? We appreciate your feedback!
Great way to see Hollywood Homes
Elizabeth_P, aug. 2021
It was so easy to navigate and loved you could change your route. Cool explanations and history. Maps seemed accurate
Svar från värd, aug. 2021
Thanks so much for your review! Flexibility is super important to us, especially on a tour like this one, where everyone has different celebrity homes they’ll want to see first! We hope you’ll keep us in mind for future adventures. You can always find our full selection of tours at ActionTourGuide.com!
Malísima
Javier_G, dec. 2022
Malísimo. No le doy cero estrellas porque la página no lo permite. Muy mala experiencia, el 70 % de las indicaciones de la app son para indicarte si hay vuelta a la derecha o la izquierda y en las pocas en las que te avisa que hay una casa de un famoso, lo hace fuera de tiempo y confundiendo izquierda con derecha. Los 14 dólares pero gastados de mi vida.
Svar från värd, jan. 2023
Hello, Javier. Because there is no shorter route to go there, we placed additional direction pins, and I don't want travelers to become confused at every intersection. I hope this makes sense. Anyway, I also have 100 more self-guided tours for various parks, scenic drives, cities, and historic sites in the United States - hopefully, you'll get to see them the next time you visit! Also, remember that the tour you purchased is valid for life. As a result, you'll be able to listen to it at home or during your next visit.

Från 16,99 US$

upp till 24 timmar innan upplevelsen börjar (lokal tid)

Jämför liknande upplevelser

1 / 3
Aktuell
Ingen bild
Hollywood Celebrity and Star Homes Self-Guided Driving Tour

26

3 timmar
Kostnadsfri avbokning
Från
16,99 US$
Ingen bild
Hollywood Celebrity Homes Tour

208

2 timmar
Kostnadsfri avbokning
Från
39,00 US$
Ingen bild
Downtown Los Angeles: A Self-Guided Audio Tour

2

2 timmar till 2 timmar 30 minuter
Kostnadsfri avbokning
Från
11,99 US$
Ingen bild
Hollywood, Beverly Hills och Celebrity Homes Tour

637

2 timmar
Kostnadsfri avbokning
Från
45,00 US$

Upptäck liknande saker att göra