Miami

Bananbåttur med Miami Watersports

Miami, USA
Miami Tubing Rides

Från 35,00 US$

Välj datum och resenärer

-Du kommer inte att få en återbetalning om du avbokar.

  • 1 timme
  • Mobilbiljett
  • Erbjuds på: Engelska

Översikt

Ta dig till vattnet för att fixa adrenalin när du är i Miami med denna roliga bananbåttur. Hoppa ombord på bananbåten med plats för upp till sex personer och förbered dig på att bli blöt när du bogseras bakom en 25 fots motorbåt. Beundra utsikten när du glider längs stranden och håll dig hårt när du ökar farten! Valfria fotopaket finns också tillgängliga för att fånga din upplevelse.
  • Njut av upp till 20 minuter på vattnet
  • Rolig familjeaktivitet lämplig för vuxna och barn
  • Val av avgångstider för att passa dina resplaner
  • Hoppa över biljettköerna med ditt förbetalda expresskort

Det här ingår

  • Professionella instruktörer
  • All utrustning/Säkerhetsutrustning
  • Parkering tillgänglig
  • Bokad före 3 februari: 30 (USD) Avgift + skatt vid ankomst (per ryttare)
  • Kombination bokad före 3 februari: Andra aktiviteten är valfri vid incheckning mot extra kostnad
  • Lägg till passagerare/åkare (extra kostnad vid incheckning)
  • Vattentätt telefonfodral (valfritt vid incheckning)
  • Fotopaket (valfritt vid incheckning endast för vissa aktiviteter)
  • Kombinationsaktivitet: 50 USD/åkare Bränsletillägg, skatter och marinaavgifter
  • Singelaktivitet: 30 USD/åkare Bränsletillägg, skatter och marinaavgifter

Meeting and Pickup

mötesplats

  • 3400 Pan American Dr, Miami, FL 33133, USA

    Vid ankomsten till Dinner Key Marina finns vi på Pier 9 (bredvid Pier 7). Leta efter de gula smileyflaggorna för att hitta oss (om du inte ser oss, fortsätt att köra på vägen som går längs vattenlinjen, så kommer du att sluta hitta oss).

Starttid

Öppettider

Välj önskat aktivitetsalternativ för att visa timmar.
Visa rundtursalternativ

slutplats

Aktiviteten avslutas tillbaka vid mötesplatsen.

Det här kan du vänta dig

Ta dig till bryggan med ditt förbetalda expresskort som låter dig hoppa över biljettköerna och ta dig direkt till handlingen. Välj bland en mängd olika avgångstider, vilket gör det enkelt att passa denna aktivitet med dina andra resplaner.

Lyssna först på instruktioner och en säkerhetsinstruktion från din instruktör innan du tar på dig nödvändig utrustning. När du är redo, gå med upp till sex personer på en rymlig bananbåt och håll dig hårt när du dras bakom en kraftfull motorbåt. Njut av utsikten över kusten och havet när du glider längs vattnet.

Om du letar efter ännu mer spänning finns det också en rad andra vattenaktiviteter att prova när din upplevelse är över.

Ytterligare information

  • En bekräftelse skickas vid bokningstillfället
  • Inte anpassat för rullstol
  • Nära kollektivtrafik
  • Rekommenderas ej för resenärer med ryggproblem
  • Rekommenderas ej för gravida resenärer
  • Inga hjärtproblem eller övriga allvarliga medicinska tillstånd
  • De flesta resenärer kan delta
  • (Parasail): 5 år+ för att delta/flygtid: 5-10 min; Total båttur: 1 timme/max 450 pund per flygning
  • (Jet Ski): 16 år+ att köra; 6 år+ för passagerare/30 min eller 60 min åkalternativ/max 250 pund per skida
  • (Banan): 4 år+ för att delta/Längd: 15-20min/Max 250lbs per ryttare
  • (Speed Boat): 5 år+ för att delta/Längd: 20-25min/Max 250lbs per ryttare
  • (Flyboard): 9 år + att delta/10 min genomgång; 20 min flygning i vattnet/Max 250lbs per ryttare
  • Förälder/vårdnadshavare måste vara närvarande för att underteckna dispens för alla under 18 år
  • Starttider kan bli försenade/inställda på grund av väder eller andra faktorer; kupong kommer att tillhandahållas för att omboka
  • Måste ta med ett giltigt statligt ID eller pass för att fylla i pappersarbete vid incheckningen
  • Kort utan fullständigt namn tryckt - Amex/Apple Card/presentkort accepteras inte av vårt företag
  • Måste förstå engelska för säkerhetsinstruktioner
  • Hälsoförhållanden kan hindra dig från att delta i vissa aktiviteter
  • Den här rundturen/aktiviteten har ett maximiantal på 15 resenärer

Avbokningsregler

Den här upplevelsen är inte återbetalningsbar och går inte att ändra oavsett anledning. Om du avbokar eller ber om en ändring återbetalas inte det betalade beloppet.

      Vanliga frågor och svar

      Svaren nedan är baserade på de svar som reseleverantören tidigare gett till kunders frågor.

      Filtrera efter:

      F:Finns det parkering nära avgångsplatsen för bananbåtsfärden?

      S:Ja - Parkering finns vid Marina i LOT 62 (Parkeringsavgifter kan tillkomma.)

      apr. 2023

      F:Hur långt från South Beach är avgångsplatsen för Banana Boat Ride?

      S:Banana Boat Ride avgångsplats ligger cirka 10-30 minuters bilresa från Miami Beach, beroende på trafik.

      apr. 2023

      F:Kan jag ta med mitt lilla barn på bananbåtturen?

      S:Alla gäster måste vara minst 4 år för att delta. Gäster under 18 år kan delta men måste ha en förälder/vårdnadshavare närvarande.

      apr. 2023

      F:Vilken tid avgår bananbåtsfärden?

      S:Du kan begära en avgång när som helst inom dagens öppettider (beroende på tillgänglighet.) Efter bekräftelse, se till att kontakta den lokala operatören med hjälp av informationen på din biljett för att bekräfta din föredragna avgångstid.

      apr. 2023

      F:Vilka är öppettiderna för Banana Boat Ride?

      S:Båten går vanligtvis från 10:00 till 15:00 (timmar kan ändras när som helst.) Var noga med att kontakta den lokala operatören direkt efter bekräftelse för att verifiera din planerade avgångstid.

      apr. 2023

      F:Hur tidigt ska jag anlända till bananbåtturen?

      S:Se till att anlända minst 15-20 minuter före din planerade avgång, eftersom du måste fylla i pappersarbete vid incheckningen.

      apr. 2023

      F:Hur ofta avgår båten under dagen?

      S:Det finns vanligtvis dagliga avgångar för alla aktiviteter var 30:e – 60:e minut.

      apr. 2023

      F:Hur länge kommer att vara ute på vattnet under Banana Boat Ride?

      S:Bananbåtturen är cirka 15-20 minuter av höghastighetsnöje!

      apr. 2023

      F:Finns det en viktgräns för att delta i bananbåtsfärden?

      S:Varje gäst får väga högst 250 lbs.

      apr. 2023

      F:Hur säker är bananbåtturen?

      S:All utrustning är väl underhållen för maximalt nöje och all nödvändig säkerhetsutrustning tillhandahålls.

      apr. 2023

      Resenärsbilder

      Läs mer

      Recensioner

      4,0
      70 omdömen
      Totalt antal omdömen och totalbetyg baserat på Viators och Tripadvisors omdömen
      0
      0
      0
      0
      0
      Omdömen från Viators resenärer.
      Visar 1–10 av 70 omdömen
      Banan båt
      Margaret_P, apr. 2024
      Det var missvisande. Bokningen säger ungefär en timme. Du kommer dit är det 30 minuter. Du betalar ytterligare $ 30 person när du anländer. Och i grund och botten säger de tagit upp det med Viator.
      Svar från värd, apr. 2024
      Hi, We're trully sorry to hear that your experience wasn't as good as expected.
      Det enda jag kommer...
      Winnie_I, aug. 2023
      Det enda jag aldrig kommer att glömma var att viator är oärlig. Det slutade med att jag betalade mycket mer än vad som annonserades. Borde ha betalat med Miami vattensporter direkt. Vilken återkomst!
      Svar från värd, aug. 2023
      Hi there, I am so sorry for this :( They list the activity at $29 per person, and state that this is not the full price but there is additional fees for fuel/ taxes at check in. I'm so sorry. It is always easier to book with the company directly ... I still hope you enjoyed it!
      Köp inte
      Suzanne_F, juli 2023
      Värre rip off. Viator borde skämmas över att erbjuda denna tjänst. Jag hatar det faktum att du tar ut ett pris och dagligen för att dela den extra dolda kostnaden
      Svar från värd, juli 2023
      Hi Suzanne, I am so sorry for your frustration! You guys had a reservation this past Friday for a group of 9 persons to do the banana boat. You got upset because you were asked to paythe remaining fees for fuel/ taxes at checkin that is well advertised on the Viator page and just left. Again, I am sorry for your frustration Suzanne. We tried to nicely explained you everything but you got mad and left! It can be difficult at times to please hundreds of customers we have on a daily basis...
      Extra bränsleavgift per person
      jennifer_c, juli 2023
      Jag köpte bananbåten till mig själv och min 9-årige son för 29 $ styck men när jag dök upp fick jag höra att det fanns 38 $ extra. 00 bränsle + skatt Per person Jag tycker att det borde ha sagts till mig när jag bokade. Tur att jag hade $:n på mitt konto men om jag inte hade gjort det hade jag varit tvungen att lämna och och förklara det för min son. Det är inte professionellt alls, det var missvisande och ingen återbetalning heller vilket inte är rätt!
      Svar från värd, juli 2023
      Hi Jennifer, So sorry for your frustration. However, as we explained you at check in, everything was mentioned on the Viator page, prior for you to book. I am sorry if you did not ready it. For single activities it does say that there will be a remaining fee for fuel/tax. Nothing was misleading at all, you just didn't took the time to read it...
      Fantastisk guide & fantastisk resa
      Jonetta_W, juli 2023
      Fantastisk guide! Fantastisk åktur! Läs det finstilta för gastillägg. Kände till laddning men trodde inte att det skulle vara PER PERSON. Räkna med att betala mer vid ankomst.
      GÅ INTE
      Cellia_A, maj 2022
      Vi ringde för att reservera vi ville så parasailing och banan vi var 15 i är grupp vi betalade över $ 2000 när vi kom dit de sa att vi var tvungna att betala $ 1400 mer för skatter och gas, jag önskar att jag hade läst recensionerna innan vi reserverade här. . ! Nästa gång går vi bara till rent vatten, de går in!
      Turen var extremt...
      Theresa_M, apr. 2022
      Rikturen var extremt för kort snabbt men man var det kvällsmat snabbt och väldigt mycket kort sitta inte framför eller bak om du inte vill bli blöt
      Inte värt det
      Matt_C, apr. 2022
      Vilken röra. Reserverade inte vår tid. Sätt oss på den roliga båten istället. Sa att det var 20 - 25 minuters resa och det var bara cirka 15 minuter. Inte med $$. Dummigt område.
      Svar från värd, apr. 2022
      The tickets booked through our affiliates like TripAdvisor or Viator.com allow you to check in anytime between 10:00am and 1:30pm. Then we accommodate our guests with the next available spot (departures are every 25 minutes). The banana boat ride last 15 to 20 minutes (the fun boat 20-25 minutes), as advertised upon booking. We are sorry to see that you were disappointed with your experience, unfortunately the Fun Boat ride is a bit more pricy at this time.
      Mycket rolig upplevelse!
      Noah_A, mars 2022
      Mycket rolig tid och fick träffa några vänliga människor i processen. Personalen var mycket hjälpsam och professionell.
      Definitivt en spännande resa!
      Laneshia_S, juni 2020
      Min fästman och så hade en underbar och skrämmande upplevelse att gå på tubing! Kaptenen var så rolig och han såg till att dessa 20 minuter var minnesvärda! Jag skulle definitivt åka igen när vi kommer tillbaka till Miami!!
      Bday celebration
      Jakita_W, mars 2022
      This was great. If you’re not strong enough to hold don’t do it. It’s almost like riding jet ski. You will enjoy it
      Great Experience
      Tenisha_M, dec. 2021
      This was a great experience! Pierre was such a great host & instructor. He was so patient & super fun! The view of Miami was breathtaking! I will definitely be back my next visit.
      Svar från värd, dec. 2021
      Thank you for the great review Tenisha! We will see you soon.
      The worst customer...
      Mark_K, nov. 2021
      The worst customer service experience ever. My husband took the children and they wouldn’t allow him to get the prepaid tickets because card was not in his name (although we are married with same name). Ok that’s fine it’s policy… but then I don’t want to miss out for kids and offer to have my husband pay cash on the spot and problem solved right? Nope they refused to refund the card and took double payment. I said well if you said he has no authority to use my card for tickets then how can you not refund him? The response was he already filled out waivers! This made no sense and what an awful way to run a business!!! I asked if they could mail an SD card for pictures at least, and again they refused saying they don’t ship? Come one man I paid double for a service and you can spare a postage stamp!!!!!
      Svar från värd, dec. 2021
      We are sad to see that our customer service experience did not meet your expectations. We have many customers a day! It is difficult to please everyone of our guest, but our team is doing the best they can to ensure the best activity. We do not accept cards without the cardholder present with their IDs to prevent any frauds. Your husband paid cash the remaining balance due from your reservation. The remaining balance was at $25 + tax per person for the fuel and service fees, and was advertised upon booking on Viator.com ($29 paid online and $25+tax paid at check-in). No refund was due after his cash payment for this balance. If you added the picture package, we hand the SD Card to the participants with all the pictures on it, or we directly transfer to their phone as soon as the activity ends.
      Horrible experience
      Chyrae_C, juli 2021
      This place is unprofessional. It almost ruined my vacation in Miami. They were rude and sarcastic, they have you stand in a long line just to tell you you have to fill out a waiver in another long line this place had me speechless.
      Svar från värd, juli 2021
      We are sorry to see that you had a bad experience at check-in. Unfortunately, due to the high volume of people we are trying to accommodate, especially during weekends, waiting times or delays might occur. Our team is doing its best to reduce them as much as possible and offer the best service from check-in to check-out.
      Terrible experience and poor customer service.
      Michael_E, juli 2021
      The ride was cancelled two days in a row due to weather. When I requested a refund I got no response, despite repeated requests.
      Svar från värd, juli 2021
      We are sorry this happened. Please send an email to info@miamiwatersports.com regarding your activity information. We have been experiencing some unfortunate weather this past week and we understand your situation. We will look into the matter and reply accordingly.
      Workers were horrible and very disrespectful
      Etienne_j, juni 2021
      Annabelle the young lady in charge was terrible, the way she spoke to me and the way she went about out reservations. We never got to get on the banana boat because she put our name last on the list. Never again will I ever be anywhere near this young lady
      Svar från värd, juni 2021
      Sorry you didn't have the experience you planned. We do our best to provide the best experiences for all of our customers. Here at miami water sports we have reservation and walk ins. Walk ins are first come first serve. Sometimes we have a long wait and we inform all of our customers when the next available time is for their activity. If someone missed their appointment time or did not answer the phone we ask the next available group to move up and then we move that group to the next available time. Anyone that was not able to do their activity is giving a voucher to come back at another time/ later date. Please feel free to reach out to us to solve any unresolved issues.
      Water tubing doesn’t exist anymore. It’s a banana boat instead
      Adaora_O, maj 2021
      When I first purchased this voucher it was for water tubing but when I got there they informed us that they don’t do water tubing anymore they are doing banana boat. I just wish they would have advertised the banana boat instead so the public would know what they are purchasing. Overall the experience was nice to. Our tour guide was the bomb. I forgot him name.
      Svar från värd, juni 2021
      The banana boat is part of our tubing package. We are always looking to improve our activities and adding the banana boat is apart of our upgrades. Glad you enjoyed the experience and looking forward to having you back.
      Fun as hell
      Damien_y, apr. 2021
      All of it! The captain, the other guests! Al of it was amazing! Definitely wished I would combined this and the jetski.
      Buyer beware!!
      Alexandria_R, mars 2021
      Do not book through this company!! The ticket price is $25 but they don’t make it 100% known that there’s hidden fees when you arrive. $15/person fuel fee + tax. The issue isn’t the money, it’s the fact that they hide these fees from you which comes off like a scam. And all sales are final so even though we canceled due to feeling lied to, you cannot get your money back. I’m filing a complaint with the BBB about how unprofessional this company is.
      Third party doesn’t include gas and tax fee!
      AhmadMuaz_M, mars 2021
      If you’re like me, just know that they charge gas and tax fee so the tubing costs go up to $55 per person! It was really fun, but was a little bummed by the additional cost. Bring towel! and they take photos of you for an additional $40.

      Jämför liknande upplevelser

      1 / 3
      Aktuell
      Ingen bild
      Bananbåttur med Miami Watersports

      70

      1 timme
      Kostnadsfri avbokning
      Från
      35,00 US$
      Ingen bild
      Privat båttur med Miami Watersports

      0

      30 minuter
      Kostnadsfri avbokning
      Från
      35,00 US$
      Ingen bild
      Jet Ski Ride med Miami Watersports

      106

      1 timme
      Kostnadsfri avbokning
      Från
      29,00 US$
      Ingen bild
      Vindsurfing med Miami Watersports

      1

      1 timme
      Kostnadsfri avbokning
      Från
      49,00 US$

      Upptäck liknande saker att göra