Napa och Sonoma

Napa Valley Wine Trolley-tur med lunch

Napa och Sonoma, USA
Napa Valley Wine Trolley
  • 6 timmar 30 minuter
  • Mobilbiljett
  • Erbjuds på: Engelska

Översikt

Skapa en minnesvärd dag i vindistrikten på en 6-timmars rundtur ombord på Napa Valley Wine Trolley. Den öppna spårvagnen är en reproduktion av den historiska spårvagnen i San Francisco och erbjuder fantastisk utsikt över vingårdarna. Res till fyra vingårdar och prova de lokala vinerna. En kunnig guide följer med på turen och ger underhållande fakta om Napas rika historia. Vid lunchtid stannar ni för en picknicklunch som tillhandahålls av den franska, lantliga bistron The Girl & the Fig, en lokal favorit. Avnjut en gourmetmåltid med smörgåsar, sallader och efterrätter som serveras i gemytlig miljö så att du kan välja och vraka bland de läckra rätterna.
  • Napa Wine Country Tour av utomhus vagn
  • Upplev Napas vackra landskap från ett roligt och unikt perspektiv
  • Rid i en kopia av en historisk San Francisco-linbana
  • Besök tre familjeägda vingårdar eller provningsrum. Stoppen varierar från dag till dag
  • Pickup och drop-off från Oxbow Market ingår

Det här ingår

  • Lunch
  • Guidad tur i dalen
  • Bokningar på varje vingård
  • Transport på den ursprungliga San Francisco linbanan vinvagn
  • Pick-up från San Francisco ingår INTE
  • Dricks
  • Vinprovningsavgifter vid varje vingård (USD 35 till 60 USD per vingård) Att gå med i vinklubben avsäger sig avgiften.

Möte och upphämtning

mötesplats

  • Oxbow Public Market
    610 1st St, Napa, CA 94559, USA

    Vår San Francisco Cable Car Trolley kommer att anlända runt 10:00 tvärs över gatan från Oxbow Public Market på 610 1st St, Napa på den södra parkeringsplatsen. Upphämtning sker kl 10:00 och vagnen avgår kl 10:00. Parkering finns på den södra tomten.

Starttid

10:00

slutplats

Aktiviteten avslutas tillbaka vid mötesplatsen.

Det här kan du vänta dig

Vingårdsturen börjar med upphämtning vid Oxbow Market i Napa. Kliv ombord på den öppna Napa Valley Wine Trolley-spårvagnen och njut av utsikten när ni ger er iväg. En lokal guide följer med ombord och berättar historier om regionens vinkultur och historia.

Ni stannar på fyra familjeägda vingårdar och erbjuds privat provning på varje ställe. Lär dig mer om vingårdens viner, deras speciella karaktär och vad som gör den här regionen till en av de bästa i världen. (Observera att vinprovningsavgifterna ligger mellan 20 och 35 USD och inte ingår i biljetten.)

Stanna för lunch på den franska, lantliga bistron The Girl & the Fig. Njut av gourmetsmörgåsar, sallader och desserter. Allt serveras i gemytlig miljö!

Efter lunch tillsammans med medresenärerna och en hel dag med vinprovning, tar spårvagnen er tillbaka till Oxbow Market. Det finns flera härliga matställen i området om du vill att fortsätta utforska Napa.

Oxbow Public Market

5 minuterUtan inträdesbiljett

Ytterligare information

  • En bekräftelse skickas vid bokningstillfället
  • Inte anpassat för rullstol
  • Servicedjur tillåtna
  • Nära kollektivtrafik
  • Rekommenderas ej för resenärer med ryggproblem
  • Rekommenderas ej för gravida resenärer
  • Inga hjärtproblem eller övriga allvarliga medicinska tillstånd
  • De flesta resenärer kan delta
  • Din upphämtning sker på Oxbow Market och vagnen avgår kl. 10.00, var inte sen.
  • Jackor och regnskydd rekommenderas under vintermånaderna
  • Minsta ålder är 21 år
  • Ingen konsumtion av alkoholhaltiga drycker är tillåten under körning av vagnen
  • Du måste informera om särskilda dietbehov vid bokningstillfället
  • Napa Valley Wine Trolley driver "Rain or Shine" året runt. Men om det finns risk för regn, höga vindar eller oförutsedda mekaniska problem, måste vi kanske ersätta vagnen för en minibuss. Napa Valley Wine Trolley förbehåller sig rätten att ersätta eller ändra vingårdar när som helst.
  • Fungerar i alla väderförhållanden; vänligen klä dig lämpligt
  • Observera att hållplatserna ändras för varje dag, så vänligen kolla vår hemsida för den mest uppdaterade listan över vingårdar vi kommer att besöka.
  • Den här rundturen/aktiviteten har ett maximiantal på 16 resenärer

Avbokningsregler

Du kan avboka upp till 24 timmar innan upplevelsen för en fullständig återbetalning.

  • Du måste avboka minst 24 timmar innan upplevelsens starttid för att få en fullständig återbetalning.
  • Det betalade beloppet återbetalas inte om du avbokar mindre än 24 timmar innan upplevelsens starttid.
  • Ändringar som görs senare än 24 timmar före upplevelsens starttid godtas inte.
  • Avbokningstiderna baseras på lokal tid där upplevelsen är.
  • Den här upplevelsen kräver bra väder. Om den är avbokad på grund av dåligt väder erbjuds du ett annat datum eller en fullständig återbetalning.
  • Den här upplevelsen kräver ett minimiantal resenärer. Om den avbokas eftersom minimiantalet inte har uppnåtts erbjuds du ett annat datum/en annan upplevelse eller en fullständig återbetalning.

Resenärsbilder

Läs mer

Recensioner

4,5
347 omdömen
Totalt antal omdömen och totalbetyg baserat på Viators och Tripadvisors omdömen
0
0
0
0
0
Omdömen från Viators resenärer.
Visar 1–10 av 347 omdömen
Toppen bra!
Jonas_T, mars 2020
Superbra tripp, bra vingårdar med bra vin provning. Lunchen enkel med smörgåsar med två olika sallader, men väldigt gott!
Rolig tid
Edna R, dec. 2019
Vi hade en skåpbil istället för vagnen. Men det var bra med en vänlig, informativ förare. Bara fyra kvinnor - - Jag kände inte de andra 3 när vi började, men i slutet hade vi alla en fantastisk tid. Bra vingårdar, provsmakningar och lunch.
Underbart sätt att tillbringa dagen i Napa
Matt R, nov. 2019
Övergripande fantastiskt sätt att tillbringa en dag och lära sig om Napa-området, vinframställning och ta sig runt. Speciellt om du är en första gång Napa-besökare (jag var) är detta ett bra sätt att orientera dig till vinlandet. Jag tittar alltid på negativa recensioner innan jag bokar en turné, och jag säger att alla som jag läste visade sig vara helt falska, eller att granskaren inte gjorde sina läxor. Ja, du måste köpa dina provningar vid varje turné själv, men detta anges tydligt i registreringen och om du har gjort någon forskning i förväg kommer du att det är standard för varje Napa-turné. Ja, din turné kan komma att ändras. Lycka till med att hitta en som inte är eftersom turneringsföretaget inte kan kontrollera konflikter med andra privata evenemang, stängningar, gudshandlingar. Du betalar för: a) transport (titta på kostnaderna för Ubering och jämföra, samt organisera privata provsmakningar) vara) serverad lunch c) enastående reseguide som kommer att lära dig om Napa-regioner, vinframställning. Leif var rolig, kunnig och tålamod. d) En rolig upplevelse med en grupp e) Troligt minst en vingårdstur bakom kulisserna. Vi turnerade inomhusanläggningen och fick plocka druvor från vinrankan för att prova på WhiteHall Som en extra bonus är friluftsvagnen ett utmärkt sätt att lösa om du utsätts för rörelsessjukdom (särskilt efter att ha druckit). Det var allt jag ville när jag registrerade mig.
Our tour leader Richard...
Cassie_Y, feb. 2024
Our tour leader Richard was such a knowledgeable and friendly local. Made the whole experience worth it
Svar från värd, feb. 2024
We're happy to hear that Richard made your experience great. Cheers!
Bad weather trolley still a great time
Del_D, feb. 2024
Richard was an amazing guide. Very knowledgeable about the area. Very fun day. Wine and food were great. Learned a lot and had great time.
Svar från värd, feb. 2024
We're glad that you had a fun day with Richard on the wine tour despite the bad weather. Cheers!
Great tour!!!
David_F, jan. 2024
The Rutherford Hill Winery tour was exceptional. Our guide was very knowledgeable who provided specifics to vineyard cultivation and production. He had a great sense of humor that provided an enjoyable environment. Our bus/limo driver was also very good. Very accommodating and friendly. The lunch and wine tasting was fantastic! The wine guides at the last two wineries were also very good and knowledgeable.
Svar från värd, jan. 2024
We agree that Doug at Rutherford Ranch does a wonderful tour. We're glad that you enjoyed your day with us.
Awesome tour!
Debra_S, jan. 2024
The comaraditie between the guests and the tour guide Sam. The vineyard tours were timed out perfectly for all to enjoy the winery’s with plenty of time to relax.
Svar från värd, jan. 2024
We're glad to hear about the camaraderie, and that you had a relaxing day on the wine trolley.
We had a fantastic day!!!
Joli_G, jan. 2024
We had a fantastic day on the wine trolley. Sam, our driver was excellent. We only had 14 people on our tour and we had a really great time getting to know them and the wines!!! Definitely recommend
Svar från värd, jan. 2024
We're glad you had a fantastic day with Sam on the Napa Valley Wine trolley. Cheers!
uncooperative
Pam_C, jan. 2024
Uncooperative company. Back to back winter storms cancelled flights with no internet/phones and company refuses to refund or reschedule for future times - not even a partial credit. $250 paid with no refund options stating they were out money. I'm sure they made money as this was a trolley that had other people booked and not just us so not sure how they were out money.
Svar från värd, jan. 2024
Hello Pam. We did not receive any information on why you were requesting a refund. If it was the case of cancelled flights, circumstances beyond your control, the best thing to do would have been to reach out to us and explain the situation, in which case we would have been glad to work with you. Unfortunately, without a 24-hour notice of cancellation, or any notice prior to the start of the tour, the number of guests that we report is the number of lunches that we pay for, since lunch is included in the ticket price. You no-showed without communicating, or at least cancelling your reservation on the third-party site that you booked on. Therefore, how were we suppose to know your situation, let alone offer any kind of credit back? This review is incredibly unjustified, and creates a false personification of the wine trolley operations.
It was a cold rainy day,...
Kent_M, dec. 2023
It was a cold rainy day, and they substituted a comfy van. Knowledgeable guide; friendly travel mates; four tastings including one with delicious full course hot lunch. Trip ran long, which was fine with me. Overall, a fun tour.
Svar från värd, dec. 2023
Thank you for the nice review. We're happy that you enjoyed it. Happy New Year.
Worst Experience Ever
Timothy_V, dec. 2023
Headache from the trolley belt whining for 90% of the trip until they swapped out the vehicle. Nauseating experience from the sound of the belt and the smell of the burnt rubber.
Svar från värd, dec. 2023
We apologize that you didn't enjoy the tour. As any historic car or truck our trolleys sometimes have unforeseeable issues. We would be glad to issue you a refund or have you back again when the issue is resolved. Once again, we apologize for the inconvenience.
Worth every penny!
Tina_C, dec. 2023
This was one of our family's memorable trip. We were a group of 10, the trolley ride and the wine tour was worth every penny. Oh, did I mention the sumptuous lunch which is included in the price? The pizza was one of the best we had. (with salad, and dessert). The tour guide(s)/driver was funny, we were giggling all the time. Will highly recommend!
Svar från värd, dec. 2023
Thank you for the great review. We're glad your family had a nice time, and that we were able to make your trip especially memorable. Happy New Year.
Terrible experience
Rene_P, dec. 2023
In my case the experience was negative, I couldn't even complete the first hour. The vehicle they use is not completely closed, therefore with the cold temperatures of the area it becomes unbearable to endure the journey. I hope they can improve this issue.
Svar från värd, dec. 2023
The trolley is an open-air vehicle which is what makes it a unique tour and experience. We apologize that you did not enjoy it, and would be happy to host you again on a future date during the summer months perhaps, when the weather is warmer and more enjoyable. Once again, we apologize for the inconvenience.
Awesome way to see Napa
Brittny_A, dec. 2023
Tour guide was awesome! Winery selection was wonderful and the company was great. Highly recommend 🙂
Svar från värd, dec. 2023
Thank you for the great review. We're glad that you had a nice time on the trolley. Happy New Year!
You have to do it
Danielle_R, dec. 2023
We went for a friends birthday and we all enjoyed it so well. The driver was very friendly and welcoming and made our trip. We enjoyed the wineries and loved the lunch choices. Overall great time and great experience.
Svar från värd, dec. 2023
We're so glad that you enjoyed the tour. We hope it made your friend's birthday spectacular. Cheers!
Loved the Napa wine tour
NicoleNadine_K, nov. 2023
The driver was such a friendly and fun person. The lunch location was great and the food was delicious. I have to say that the wine tastings are a bit expensive but an overall nice experience
Svar från värd, nov. 2023
We're glad to hear that you enjoyed the Napa Valley Wine Trolley experience, and we appreciate the feedback.
Amazing tour worth every penny!
Lisa_M, nov. 2023
This was a great tour! Maybe 1 to many wineries on it but it’s Napa and when in Napa am I right?! Driver was amazing and very well versed with the area.
Svar från värd, nov. 2023
Glad to hear the driver was amazing and that you enjoyed the tour.
Our tour guide used the...
Pat_K, okt. 2023
Our tour guide used the most awful language including and especially the “f” word constantly! I do not think that is appropriate in any setting,
Svar från värd, okt. 2023
Pat, you are correct this is not appropriate and will be looking it this further and take corrective measures so that it does not happen again. If you could give me a call at our office I would like to get some more information from you and discuss further. Thank you for letting us e know and very sorry this happened.
Not a trolley!
Mary_W, okt. 2023
The driver was informative, but we were very disappointed that he showed up in a basic bus rather than the advertised trolley. We went with my adult children (not teens).
Svar från värd, okt. 2023
We sincerely apologize for the disappointment. Unfortunately mechanical issues ensue sometimes that is beyond our control and we feel awful when it happens. We try to communicate to the guests as soon as possible when that happens. We hope that you enjoyed the tour and wineries. Please give us a call directly and we would be happy to come to some resolution.
Super fun excursion!
Kat_F, okt. 2023
We went on a wine tour with Richard and we had an amazing experience! He was very knowledgeable about the area and gave us a lot of information about Napa Valley and the vineyards! The tastings were great and we really enjoyed getting to know some people on the trolley! Highly recommend it! Thank you Richard!
Svar från värd, okt. 2023
Thank you for the great review. We're glad you enjoyed your experience on the Napa Valley Wine Trolley.
...

Från 125,00 US$

upp till 24 timmar innan upplevelsen börjar (lokal tid)

Jämför liknande upplevelser

1 / 3
Aktuell
Ingen bild
Napa Valley Wine Trolley-tur med lunch

347

6 timmar 30 minuter
Kostnadsfri avbokning
Från
125,00 US$
Ingen bild
Napa Valley Wine Trolley- och slottstur med vinprovning

168

6 timmar 30 minuter
Kostnadsfri avbokning
Från
125,00 US$
Ingen bild
Napa Valley Classic Sidecar vinturer

4

6 timmar 30 minuter
Kostnadsfri avbokning
Från
350,00 US$
Ingen bild
Sonoma Valley Open Air Wine Trolley Tour

702

6 timmar 30 minuter
Kostnadsfri avbokning
Från
125,00 US$

Upptäck liknande saker att göra