Orlando

Orlando Haunts Ghouls and Ghosts-turné av US Ghost Adventures

Orlando, USA
Orlando Walking Ghost Tour

Från 30,00 US$

Välj datum och resenärer

upp till 24 timmar innan upplevelsen börjar (lokal tid)

  • 1 timme
  • Mobilbiljett
  • Erbjuds på: Engelska

Översikt

Bortom nöjesparkerna har Orlando mer historia – och skräck – än vad man kan se, och denna härligt läskiga spöktur är det perfekta sättet att avslöja stadens förflutna. Möt din guide efter mörkrets inbrott och utforska till fots: du kommer att se landmärken som sträcker sig från 100 år gamla byggnader och våningar hotell till salonger, katedraler och mer. När du går kan du lära dig om de verkliga mord, UFO-observationer och andra oförklarliga händelser Orlando har varit med om.
  • Se ett nytt perspektiv på Orlando när du utforskar efter mörkrets inbrott
  • Lär dig allt om Orlandos rika historia och dess olycksbådande tidigare händelser
  • Besök historiska katedraler, hotell, salonger och mer, allt i en rundtur
  • Att utforska till fots gör det lätt att insupa atmosfären

Det här ingår

  • Professionella och artiga guider och berättare
  • Intensivt undersökta sanna historier om historien
  • Dokumenterade konton om historiska hemsöken
  • Mat och dryck
  • Motoriserad transport

Möte och upphämtning

mötesplats

  • 28 N Magnolia Ave, Orlando, FL 32801, USA

    Alla turer börjar vid konvergensskulpturen. (28-2 N Magnolia Ave, Orlando, FL 32801). Vänligen träffa din reseguide 10-15 minuter före turens avgångstid.

Starttid

19:00

slutplats

Aktiviteten avslutas tillbaka vid mötesplatsen.

Det här kan du vänta dig

The Beacham (Åker förbi)

Church Street Station (Åker förbi)

Cheyenne Saloon (Åker förbi)

Grand Bohemian Hotel Orlando (Åker förbi)

Downtown Orlando (Åker förbi)

Historic Angebilt Hotel (Åker förbi)

St. James Catholic Cathedral (Åker förbi)

Ytterligare information

  • En bekräftelse skickas inom 48 timmar efter bokningen i mån av tillgänglighet
  • Anpassat för rullstol
  • Åtkomligt med barnvagn
  • Servicedjur tillåtna
  • Nära kollektivtrafik
  • Transporten är rullstolsanpassad
  • Ytorna är rullstolsanpassade
  • Rekommenderas ej för resenärer med ryggproblem
  • Inga hjärtproblem eller övriga allvarliga medicinska tillstånd
  • Resenärer bör vara i medelbra fysisk kondition
  • Den här rundturen/aktiviteten har ett maximiantal på 15 resenärer

Avbokningsregler

Du kan avboka upp till 24 timmar innan upplevelsen för en fullständig återbetalning.

  • Du måste avboka minst 24 timmar innan upplevelsens starttid för att få en fullständig återbetalning.
  • Det betalade beloppet återbetalas inte om du avbokar mindre än 24 timmar innan upplevelsens starttid.
  • Ändringar som görs senare än 24 timmar före upplevelsens starttid godtas inte.
  • Avbokningstiderna baseras på lokal tid där upplevelsen är.
  • Den här upplevelsen kräver bra väder. Om den är avbokad på grund av dåligt väder erbjuds du ett annat datum eller en fullständig återbetalning.
  • Den här upplevelsen kräver ett minimiantal resenärer. Om den avbokas eftersom minimiantalet inte har uppnåtts erbjuds du ett annat datum/en annan upplevelse eller en fullständig återbetalning.

Resenärsbilder

Läs mer

Recensioner

4,0
25 omdömen
Totalt antal omdömen och totalbetyg baserat på Viators och Tripadvisors omdömen
0
0
0
0
0
Omdömen från Viators resenärer.
Visar 1–9 av 25 omdömen
Intressant!
Thomas_R, feb. 2024
Det var uppenbart att Corben hade gjort sin forskning; intressanta berättelser. Han var mycket förstående när vi var tvungna att avbryta turnén på grund av mitt artritiska knä.
Svar från värd, feb. 2024
Hello! Though we're glad to hear you found Corben's stories interesting and informative, we're sorry to see this was not a 5-star experience for you. If there's anything else you'd like to share with us in order to improve our tour, please reach out to guestrelations@wejunket.com with your booking information and we'll be happy to assist you further. Thank you.
Fantastisk upplevelse och...
Christopher_D, maj 2023
Fantastisk upplevelse och fantastiska historier. Vi hade mycket roligt att lära oss om vår stad. Tack för den fantastiska tiden!
Svar från värd, sep. 2023
Thank YOU for this wonderful review! We're so glad you enjoyed your time with us. We'd love to have you on another tour with US Ghost Adventures in the next city you visit!
Vänster vid sidan av vägen
Crystal_K, aug. 2022
Reste tre timmar för att inte ha kontakt med någon, inget svar, ingen dök upp. Detta var en födelsedagsutflykt för min son och den föll platt på ansiktet. Var tvungen att betala $ 10 för att parkera för att ingen skulle dyka upp när vi stod på gatan vid strukturen som instruktionerna listade bland de hemlösa och obekanta omgivningarna att inte ha något telefonnummer att ringa, ingen kontakt gjord, ingenting! ! Jag har begärt en återbetalning men du kan inte ändra resultatet av den förlorade upplevelsen och planera med familjen.
Svar från värd, dec. 2023
Crystal, we sincerely apologize for the experience you had in trying to take our tour, especially knowing this was for your son's birthday. We understand your disappointment and we hope this has since been resolved for you. Please reach out to guestrelations@wejunket.com with the name your booking was under, and we'll be happy to further assist you. Thank you.
En fin liten pärla!
RAVEN_D, maj 2022
Njöt verkligen av promenaden. Erica reseguiden var så bra. Så förvånad över att Orlando har så många spöken!
Svar från värd, juli 2022
Thank you Raven! The tour guide, Erica is thrilled to receive such great rating, thank you! We’re glad you enjoyed your time with us, and we hope you’ll check out one of our other locations and tour experiences in over 35 cities or an overnight stay at usghostadventures.com.
Peters ghost tour
Teresa_P, feb. 2023
We had a really nice time with David as our tour guide. He was informative, funny, and extremely nice. I would do did this tour again next time we come back to Orlando.
Svar från värd, apr. 2023
Hi, Teresa! We're so happy to hear you enjoyed your tour with David! It means so much to us to know that you'd come back, and that you recommend this tour to others. Can't wait to have you back again soon!
The choice of places is...
MashrurShahid_H, mars 2022
The choice of places is great. However, the guide could have been more animating and should have used more dramatic mode while narrating a haunt story …
Svar från värd, dec. 2023
Thanks for your honest feedback about your tour. We're glad you enjoyed the locations, but we appreciate your input about the tour guide. We hope you're able to join us for another tour with US Ghost Adventures in the next city you visit. We'd love the chance to show you the 5-star experience we are known for.
No good….
esmeralda_b, sep. 2021
We expected more mystery in the stories. Some fear on the tour. I paid by the hour and a half and I only had 1 hour. We went from another state and we were hoping for good stories that failed to capture our attention
Svar från värd, dec. 2023
We're sorry to hear you expected more out of your tour, and that you did not get the full experience you paid for. We hope this has since been resolved for you. Please reach out to guestrelations@wejunket.com with the name your booking was under, and we'll be happy to assist you further. Thank you.
Fun
Patrick_E, mars 2021
Good tour overall, especially if you want to try something a little different. Worth a gamble I’d say.
Svar från värd, maj 2021
Thank you for your feedback. We’re glad you had a great experience and we hope you can join us again soon.
Good tour
Guy_G, feb. 2021
What impressed me most during the tour was the enthusiasm of our tour guide. By his own acknowledgement he has only been in this position for a couple of months. As such he often referred to his notes, which is not a bad thing but this made for a presentation that could have moved smoother. I would simply recommend that this host take some time to go over his presentation in front of a mirror. This would help him practice on keeping his thoughts together and present a more consistent presentation.
Svar från värd, maj 2021
Thank you for your feedback. We’re glad you had a great experience and we hope you can join us again soon.

Jämför liknande upplevelser

1 / 3
Aktuell
Ingen bild
Orlando Haunts Ghouls and Ghosts-turné av US Ghost Adventures

25

1 timme
Kostnadsfri avbokning
Från
30,00 US$
Ingen bild
2 HR Interactive Walking Ghost Tour i centrala Orlando

597

2 timmar
Kostnadsfri avbokning
Från
76,77 US$
Ingen bild
Gypsy Gold Horse Farm Walking Tour

11

1 timme
Kostnadsfri avbokning
Från
30,00 US$
Blir sannolikt slutsålt
Ingen bild
Downtown Sanford Historical Tour

2

1 timme 30 minuter
Kostnadsfri avbokning
Från
25,00 US$

Upptäck liknande saker att göra