San Francisco

Ultimat natttur i San Francisco med sightseeingbuss

San Francisco, USA
The Ultimate Night Tour of San Francisco via a small sight seeing shuttle
  • 1 till 2 timmar
  • Mobilbiljett
  • Erbjuds på: Engelska

Översikt

Att utforska en ny stad ensam på natten kan vara nervpirrande men du kan koppla av när du går med på denna enkla natttur i San Francisco. Du kommer att se mycket på mindre än två timmar, inklusive Fisherman's Wharf, Nob Hill, Union Square och mycket mer. Det här är en idealisk rundtur om du är ny i staden eller försöker passa på att få in lite sightseeing i en hektisk affärsresa.
  • Få personlig uppmärksamhet på en liten gruppturné
  • Kolla in platser att återvända till senare självständigt
  • Res bekvämt i ett privat fordon
  • Denna snabba rundtur är lämplig för resenärer som har ont om tid

Det här ingår

  • Privat transport
  • Alla avgifter och skatter

    Möte och upphämtning

    mötesplats

    • PIER 39
      The Embarcadero, San Francisco, CA 94133, USA

      Vi hämtar dig framför hard rock cafe

    Starttid

    18:00

    slutplats

    Aktiviteten avslutas tillbaka vid mötesplatsen.

    Det här kan du vänta dig

    Fisherman's Wharf

    10 minuterUtan inträdesbiljett

    Chinatown San Francisco

    10 minuterUtan inträdesbiljett

    North Beach

    10 minuterUtan inträdesbiljett

    Grace Cathedral

    10 minuterUtan inträdesbiljett

    Transamerica Pyramid

    10 minuterUtan inträdesbiljett

    San Francisco Farmers' Market at Crocker Galleria

    10 minuterUtan inträdesbiljett

    Lombard Street (Åker förbi)

    Union Square

    10 minuterUtan inträdesbiljett

    Nob Hill

    10 minuterUtan inträdesbiljett

    San Francisco (Åker förbi)

    Treasure Island

    15 minuterUtan inträdesbiljett

    Golden Gate Bridge

    10 minuterUtan inträdesbiljett

    Ytterligare information

    • En bekräftelse skickas vid bokningstillfället
    • Inte anpassat för rullstol
    • Åtkomligt med barnvagn
    • Servicedjur tillåtna
    • Nära kollektivtrafik
    • Spädbarn måste sitta i knät
    • De flesta resenärer kan delta
    • Den här rundturen/aktiviteten har ett maximiantal på 14 resenärer

    Avbokningsregler

    Du kan avboka upp till 24 timmar innan upplevelsen för en fullständig återbetalning.

    • Du måste avboka minst 24 timmar innan upplevelsens starttid för att få en fullständig återbetalning.
    • Det betalade beloppet återbetalas inte om du avbokar mindre än 24 timmar innan upplevelsens starttid.
    • Ändringar som görs senare än 24 timmar före upplevelsens starttid godtas inte.
    • Avbokningstiderna baseras på lokal tid där upplevelsen är.
    • Den här upplevelsen kräver bra väder. Om den är avbokad på grund av dåligt väder erbjuds du ett annat datum eller en fullständig återbetalning.
    • Den här upplevelsen kräver ett minimiantal resenärer. Om den avbokas eftersom minimiantalet inte har uppnåtts erbjuds du ett annat datum/en annan upplevelse eller en fullständig återbetalning.

    Resenärsbilder

    Läs mer

    Recensioner

    3,0
    38 omdömen
    Totalt antal omdömen och totalbetyg baserat på Viators och Tripadvisors omdömen
    0
    0
    0
    0
    0
    Omdömen från Viators resenärer.
    Visar 1–10 av 38 omdömen
    Avbröt i sista minuten
    Swapna_U, okt. 2023
    Bussen dök inte upp. Jag väntade och skickade meddelande. Till slut kom han tillbaka till mig och sa att bussen gick sönder. . . Jag fick inga tidigare meddelanden. Det var mest nedslående. Men jag fick pengarna tillbaka.
    Ingen show bluff!
    Jenna_W, sep. 2023
    Gjorde reservation, väntade 30 minuter. De dök inte upp eller svarade på samtal eller e-postförfrågningar. Har ännu inte återbetalats.
    HÅLL DIG BORTA, BOKA INTE, SPRING TILL NÅGON ANNAN OPERATÖR
    Angela_E, juni 2023
    Bekräftad bokning över en MÅNAD före resan, sms:ar jag tidigare än turnén. Den schemalagda tiden kom och gick och INGENTING. Jag ringde, numret går till en uppenbar personlig cell eftersom det inte besvarades med någon professionalism. Mannen sa att han inte hade något inbokat. Han frågade mitt förnamn, sa att en återbetalning skulle utfärdas. Återbetalningen skedde omedelbart - roligt hur han sa att han inte fick någonting, visste inte om det men kunde skicka ett sms till mig OCH utfärda återbetalningen omedelbart. HÅLL DIG FRÅN DETTA FÖRETAG! !
    Dök inte upp
    Nicola_W, apr. 2023
    Tyvärr finns det inget positivt jag kan säga om den här turnén, mest för att vi inte fick åka på den. Jag hade läst några recensioner om att researrangören avbokade eller inte dök upp och vi hade samma upplevelse. Vi väntade på den överenskomna platsen och när ingen dök upp ringde jag researrangören som sa att han inte hade vår bokning. . . som han sedan hittade. Jag tror att problemet är att han inte vill ta turnén där det bara finns två personer. Förmodligen inte värt mödan men hade varit bättre att avboka dagen innan så att vi kunde göra alternativa arrangemang. Helt opålitligt.
    Undvik, de dyker inte upp ofta
    Vladislav_M, mars 2023
    Reseledaren kom aldrig upp. De har inte heller meddelat mig. Undvik om du vill ha rejäl hyvling. Katt i en påse. . .
    Första dagen i San Francisco.
    Margaret_S, okt. 2022
    Det slutade med att det blev en privat turné med bara oss fyra, vilket gjorde det ännu mer speciellt. Reseguiden var informativ och gav oss precis tillräckligt med tid på varje plats. Vi anlände till staden på eftermiddagen så denna natttur var en perfekt introduktion, gav oss en uppfattning om var vi skulle vilja spendera mer tid, och 2 timmar var precis tillräckligt lång.
    Dök aldrig upp.
    Chad_W, aug. 2022
    Dök aldrig upp. När jag ringde efter att ha väntat på 20 Minuter, han sa att det var inställt. Jag lade till min kontakt och information så ett telefonsamtal, sms eller e-post hade varit uppskattat - men ingenting. Han sa att jag var den enda som bokats så 1 samtal hade varit så minimal service istället för att ta mig ner till piren och sedan bli spökad.
    Avbröts utan meddelande
    Richard_R, mars 2022
    Turnén avbröts men de meddelade mig aldrig även om de hade e-post och mobil. Jag väntade i 1/2 timme och kontaktade dem via meddelande och telefon. När de kom tillbaka till mig sa de bara att de inte hade tillräckligt med folk. Slösade bort natten som för sent för att boka något annat.
    Svar från värd, juni 2022
    This is a duplicate review
    Nice tour
    Ada_G, nov. 2021
    Seeing San Francisco all lit up at night — the Golden Gate Bridge, the Bay Bridge, the Embarcadero, Chinatown, etc. I had just arrived in San Francisco earlier that afternoon, so this tour was a good, albeit brief, orientation to the city. I have already eaten at some of the popular restaurants that the guide (Andy) pointed out on the tour and I learned that Boudin has the best sourdough bread in town.
    Not in a van
    Nekreida_P, okt. 2021
    I enjoyed the iconic sites we got to see and the ability to stop and have photo oops at some sites. Also, our guide, Andy, was good.
    Great tour
    LMekka_E, sep. 2021
    Ultimate Night Tour was cool. Got to see The San Francisco skyline, Golden Gate Bridge at night, Chinatown, Full House, Curvy road, Cathedral, Japanese area. The Driver was cool and polite.
    Great idea, poor experience. Would not recommend.
    Annika_M, sep. 2021
    The itinerary has at least 7 stops (not including the starting point) but during our tour, we only had three: Golden Gate Bridge, Chinatown, and Treasure Island. While we passed by places such as North Beach and Union Square we did not stop as stated in the description of the tour and is a large portion of why I had initially booked this. During the tour, we had little commentary about the places we did pass by as well. I was disappointed that the lack of stops was not communicated earlier and the photos used to advertise this tour definitely make this look more glamorous than the reality of it. While I enjoyed crossing the Golden Gate Bridge and was able to get some nice photos there, overall I would not recommend this tour.
    Svar från värd, sep. 2021
    Thanks for comment this is 90 minutes tour and if we stop 7 time like you wish ! We will need 3 hours ? I never mentioned 7 stop in my tour also no other tour company did ? By the way there is no parking in north beach area I don’t know if you familiar with San Francisco parking rules
    First Night In San Francisco
    JeffW, aug. 2021
    First night in SF. Andy our tour guide was great. He met us at the designated spot precisely on time. Others were scheduled to join the tour but did not show up. Andy took the time to wait for them in case they were running late but to no avail. He even spent a few minutes searching the surrounding area before we left. We ended up having a private tour. Once we got started, we rode through several neighborhoods. The highlight was taking pictures at the Golden Gate Bridge. Andy was very knowledgeable on all things San Francisco!!! Good tour for first timers in SF like us.
    Svar från värd, sep. 2021
    Thank you
    Great Tour!
    Kathleen_T, aug. 2021
    We had so much fun! We especially appreciated the restroom breaks and time to take pictures. Our driver had great stories and we learned a lot
    Bad experience!
    Brenda_H, juli 2021
    25 minutes late picking us up. Van was filthy inside and outside. Very little commentary! Don’t waste your money.
    Svar från värd, aug. 2021
    thank you for your review our pick up time stated on our website 7.30 pm driver show up to meet your party and also 4 other passenger at 7,25 pm actully was 5 mintues early other passenger did not complain and were satisfied about van cleanliness and tour guide presentation also you mention to me early before the trip started in text message that you want to cancel the trip and refund ? I can not refund you personally because yr money is with Viator and you ask them for refund unfortunately you have to follow their refund policy !! We did our best to accommodate you and we are not the bad guys because I can’t refund you???
    10/10!
    Zahar_A, juni 2021
    Very nice tour guide. Took us to different stops and took pictures of us too. We got to see Chinatown, the Golden Gate Bridge, and the crazy crooked road!
    Disgusted
    Larry_C, apr. 2021
    The van was packed full and wearing masks was not enforced. The driver did not wear a mask and was coughing. I was uncomfortable the entire trip because of the no wearing of masks.I did enjoy seeing the bay area at night, it was beautiful.
    Svar från värd, maj 2021
    thank you for riding with king tut chariot i am glade that you enjoy the tour and had a good time... about your concern about wearning musk we enforce wearing masks/ driver policy is no mask no travel and driver make vedio of passenger every trip showing to me that travler are comply with policy and i have these vedio avaliable ! if some one in the back of the van take off musk during travling we have no control untill the van stop and driver inspect the van again
    Night tour with Andy
    Michael_C, apr. 2021
    fantastic experience an incredible tour guide most interesting was Treasure Island we had a great group of people with us
    Lack of professionalism
    Shonnette_J, nov. 2020
    My pick up was supposed to be at 7:00 pm in a shuttle, I got to the the spot at 6:50, at 7:10 I reached out to the driver said he would be there at 7:30, when he finally showed up he was in a SUV instead of a shuttle with no other passengers, No apologizes about being late or not communicating with me. so I opted out to go, he told me there shouldn’t be a problem getting a refund. But of course the company denied my request.
    Svar från värd, nov. 2020
    this is a duplicate copy review you need to check your refund policy

    Från 55,00 US$

    upp till 24 timmar innan upplevelsen börjar (lokal tid)

    Jämför liknande upplevelser

    1 / 3
    Aktuell
    Ingen bild
    Ultimat natttur i San Francisco med sightseeingbuss

    38

    2 timmar
    Kostnadsfri avbokning
    Från
    55,00 US$
    Ingen bild
    Stor buss San Francisco Night Tour

    269

    1 timme 30 minuter
    Kostnadsfri avbokning
    Från
    44,10 US$
    Ingen bild
    Liten grupp: The Ultimate Napa & Sonoma Wine Tour

    579

    9 timmar
    Kostnadsfri avbokning
    Från
    139,00 US$

    Kunder som köpt den här rundturen har även köpt

    Upptäck liknande saker att göra