Wien

Privat rundtur i Budapest med privat transfer och guide från Wien

Wien, Österrike
Private tour of Budapest with a private ride and a local guide from Vienna

Från 992,50 US$

per grupp (upp till 8)

Välj datum och resenärer

upp till 24 timmar innan upplevelsen börjar (lokal tid)

  • 12 timmar (ung.)
  • Upphämtning erbjuds
  • Mobilbiljett
  • Erbjuds på: Engelska

Översikt

Lär känna den bohemiska andan i Budapest under denna 12-timmars privatresa med transport från Wien. Med din dedikerade reseguider utforskar du den ungarska stadens sevärdheter och höjdpunkter, till exempel Fisherman's Bastion, Heroes Square, Royal Palace och Castle, Chain Bridge, Parliament och andra. Gör gott om stopp för foton och frågor; Denna privata turné garanterar personlig uppmärksamhet och en sårbar resväg. Rundtur privat transport från Wien boende ingår.
  • 12-timmars dagstur till Budapest från Wien
  • Rundtur privat transport från Wien boende
  • Guidade turer på Castle Hill och centrala Budapest med en lokal guide
  • Privat turné garanterar en anpassningsbar resväg och personlig uppmärksamhet

Det här ingår

  • Hotell pickup och drop-off
  • Privat guide
  • Alla vägtullar, parkeringsavgifter, bränsle ingår
  • Rundtur privat transfer
  • Entréavgifter / om några
  • Mat och dryck
  • Turen avslutas före kl 20, varje extra timme kommer att betalas extra direkt till föraren på 30 € / timme

Möte och upphämtning

Upphämtningsplatser

Välj en upphämtningsplats

Starttid

08:00

Det här kan du vänta dig

Börja dagen med bekvämt hotellhämtning i Wien, träffa din dedikerade guide och avgå till Budapest. Beundra landskapet när du kör genom Österrike och till Ungern, anländer till Budapest.

Först utforska den berömda Castle Hill, där du kommer att träffa en lokal guide. Titta runt det imponerande slottet och omgivningen. Få pittoresk utsikt över Donau och det ungerska parlamentet.

Fortsätt till stadens centrum för besök på St Stephens Basilica, Vaci Street, Market Hall och andra sevärdheter i staden.

Efter den guidade stadsrundan kan du njuta av fritiden att vandra och handla i den ungerska huvudstaden.

Avsluta din 12-timmars privata turné med en bekväm åktur tillbaka till ditt hotell i Wien för bekväm avvägning.

Budapest

Utan inträdesbiljett

Buda Castle

Utan inträdesbiljett

Central Market Hall

Utan inträdesbiljett

St. Stephen's Basilica (Szent Istvan Bazilika)

Utan inträdesbiljett

Vaci Street

Utan inträdesbiljett

Danube River

Utan inträdesbiljett

Hungarian Parliament Building

Utan inträdesbiljett

Ytterligare information

  • En bekräftelse skickas vid bokningstillfället
  • Anpassat för rullstol
  • Åtkomligt med barnvagn
  • Nära kollektivtrafik
  • Säten för spädbarn tillgängliga
  • De flesta resenärer kan delta
  • Det här är en privat rundtur/aktivitet. Endast din grupp kommer att delta

Avbokningsregler

Du kan avboka upp till 24 timmar innan upplevelsen för en fullständig återbetalning.

  • Du måste avboka minst 24 timmar innan upplevelsens starttid för att få en fullständig återbetalning.
  • Det betalade beloppet återbetalas inte om du avbokar mindre än 24 timmar innan upplevelsens starttid.
  • Ändringar som görs senare än 24 timmar före upplevelsens starttid godtas inte.
  • Avbokningstiderna baseras på lokal tid där upplevelsen är.

Resenärsbilder

Recensioner

4,0
24 omdömen
Totalt antal omdömen och totalbetyg baserat på Viators och Tripadvisors omdömen
0
0
0
0
0
Omdömen från Viators resenärer.
Visar 1–10 av 24 omdömen
Bra alternativ för en dagsutflykt till Budapest
Dan_Z, jan. 2024
Denna resa är ett utmärkt alternativ om man vill besöka Budapest snabbt från Wien. Det är en 2 . 5 timmars bilresa från Wien varje väg, och Budapest har rimlig trafik, så det finns tillräckligt med tid för att se alla de viktigaste landmärkena som denna fantastiska stad har att erbjuda. Renee var vår chaufför och vi var väldigt nöjda med honom. Han talar flytande engelska, han är en effektiv men noggrann förare och han vet mycket om platserna vi besökte, vilket gjorde att vi kunde förmedla en guide som effektiviserade vårt besök (naturligtvis ingår en guide för den som vill ha en). Allt som allt skulle jag rekommendera detta företag och Renee för alla privata resor i Centraleuropa.
Privat rundtur från Wien till Budapest
Charles_W, okt. 2023
Utmärkt privat rundtur i Budapest, Ungern från Wien, Österrike! Föraren var en fantastisk förare och vi kände oss alltid säkra. Bilen var bekväm och ren. Föraren tog oss först till en stor offentlig marknad i Budapest och sedan till en underbar lokal restaurang för lunch. Efter lunch plockade föraren upp en lokal reseguide i Budapest som var extremt kunnig och kunde förklara historien om alla platser vi besökte. Hon var mycket väl förberedd och ett nöje att lyssna på. Jag och min fru hade båda en helt underbar dag med fina minnen och massor av bilder!
Mycket dålig tour guide... i princip bara en $850.00 tur och retur bilresa från Wien
jeffrey_s, aug. 2023
Tour guide var grovt okvalificerad. . . . ständigt ber om ursäkt för hennes bristande erfarenhet och begränsade kunskap. Hon talade bara när hon ställde en fråga och sedan bara korta svar utan ytterligare intressanta kommentarer. . . kunde förmodligen ha fått samma information bara genom att leta upp frågor på google. Vid flera hållplatser var hennes enda kommentar "Det här är..." Ingen kommentar om varför det var viktigt eller dess historiska betydelse. Vi uppmuntrade henne öppet att vara mer aktiv och informativ. . . hennes svar "Förlåt, jag är inte särskilt erfaren." Föraren var lite bättre, dock var hans engelska begränsad. Slutligen var bilen en subcompact som inte var bekväm på den långa pendlingen från Wien, särskilt på gropiga vägar. Jag reste med en vän som besökte Budapest för några dagar tidigare. Min vän blev i princip min reseguide och kommunicerade mycket mer relevant information som hon kom ihåg från sitt tidigare besök än reseguiden.
Svar från värd, aug. 2023
We are very sorry to hear about this and especially so late after your tour/more then a month/ we have already sorted out the problem with this guide-Hajni and she will not work for us anymore/ regarding the car and the driver, we are quite surprised as we believe you had bad experience with the guide so it also affected your journey/ but its all motorway from Vienna to Budapest/ no bumpy road and the car was Mercedes Eclass - for 3pax its usually good, but for more space we always reccomend hiring a minivan.
Chauffören och turen...
ANGIE_S, maj 2023
Chauffören och reseguiden var jättebra, men bilen som tillhandahålls var för liten, det var en BMW X 1 modell, i början på vägen till Budapest var bra för tre av oss, men när vi kom dit hade reseledaren att komma in och alla tre av oss var trånga vid baksätena? tur att vi inte är överviktiga, tänk dig! ! ! ! Och vi betalar över $700 euro för det! ! ! Det var inte värt det, och webbplatsen sa också att turnén kommer att ta cirka 12 timmar men den slutade på mindre än 10 timmar
Svar från värd, maj 2023
Dear Angie, we are very sorry for this review, but it was a busy day and your booking was on last minute, so we asked you whether it would be ok to provide BMW X1 instead of a sedan/Mercedes/ instead of a cancelation and you agreed with that, also regarding the tour time, the departure from Budapest is usually set for 5.00pm which gives you enough free time after the tour, but you decided to go back to Vienna earlier. So we really feel unfair to receive only 2stars.
Slöseri med tid och pengar!
Datin_A, jan. 2023
Chauffören Marko meddelade på morgonen att han kommer att bli sen. Och när han kom fram fanns det ett behov av att stanna vid en bensinmack för att putsa fönster. Sade inte att med all förseningen skulle det påverka vår timing i Budapest. Vi var bara 3 personer och betalade extra för att ha bättre komfort för en skåpbil, men skåpbilen var så obekväm. Det var inte upp till standarden för det pris som betalades. På vägen frågade vi chauffören om Budapest och någon intressant plats och han sa att han inte visste - han var bara en chaufför. När vi anlände började vi med en superkort tur med en reseguide och vi stannade inte vid alla de vackra byggnaderna du ser på bilderna. Tur med en guide var bara för 2 . 5 timmar. Så fort vi var klara släppte chauffören oss på en parkeringsplats och berättade att vi var fria att gå runt i 2 timmar och sedan är det dags att återvända. Ingen guide för detta gratis och enkelt. Han sa åt oss att möta honom på parkeringen vid 4 . 30 men han var inte där och var tvungen att kallas för att komma. Totalt sett började vår turné klockan 12 och återvände klockan 4. 30 pm. Och vi fick stå ut med roamingsamtal för att ringa föraren när han inte var på parkeringen och för hans meddelanden till oss när han var sen. Jag rekommenderar inte detta reseföretag. Det är ett tvivelaktigt företag och inte värt det. Jag rekommenderar alla att ta tåget, utforska på egen hand och stanna över natten.
Svar från värd, jan. 2023
Dear Datin, let us answer to your unfair review which seems very like the review from our competitor. - Marco is one of our most experienced and most popular drivers who does many tours with us and you can see also his reviews, he messaged you 20mins in advance, that he will be 15mins late as there was a traffic accident in Vienna, he arrived at 8.12 and had to wait for you another 10mins as you went to buy breakfast. - from the very start you were complaining about something and also about windows, so he stopped on the first petrol station and cleaned them for you - in Budapest you had the time as every other client 3hrs with a guide and 3hrs of free time, which we believe is enough for a city tour - regarding the car you had a Mercedes Vclass which we believe is one of the most expensive and popular in this class - we are sorry that you did not like this tour, but its very unfair to give such wrong information especially when clients can see the other reviews and its completely different - we hope that you at least had a good time in Budapest and will decide to come back - we have also flagged your review as we believe the information provided is not true
Snabb resa
David_C, dec. 2022
Vår bilresa höll kontakt om hans ankomst och gjorde ett fantastiskt jobb att få oss till vår destination. Jag skulle rekommendera att äta innan avresa och ta mellanmål. Vi åkte direkt från Wien till sightseeing i Budapest med bara en toalettpaus. Vi fick ledig tid runt 14.30 och åt en sen lunch innan vi lämnade Budapest till Wien runt 17.00. Vår reseguide var mycket passionerad för staden och hade mycket information. Vi stannade till på tre platser för bilder men du kan inte se allt på en dag.
Bästa privata föraren någonsin - Richard!
Daniel_O, dec. 2022
Säker, professionell förare Richard var snäll, snabb och tillmötesgående. Och en väldigt bra förare i så mycket trafik!
Vår förare var extremt...
Helen_M, dec. 2022
Vår förare var väldigt trevlig. Vår guide i Budapest var hemsk och mycket påträngande. Vi fick inte göra något vi ville. Hon fick oss vilse och tillbringade timmar i trafiken eftersom hon inte hade någon aning om vart hon skulle. Hon skyndade på oss eftersom hon ville komma hem. Extremt oförskämd och inte värt pengarna alls
Svar från värd, dec. 2022
We are very sorry to hear such a review especially on this product with many great reviews. All our guides in Budapest are very well trained and try to fill the given programme, maybe you just felt it was pushy as she was trying to show you all the highlights of Budapest and its a huge city
Resa till budapest
Dareen_M, okt. 2022
Föraren var i tid Han är så vänlig Bussen är ren och bekväm Thr guide var perfekt för att tala engelska och berätta historier med hög presentationsförmåga Jag ger 4 stjärnor eftersom vi anlände till budapest lite sent Även guiden slutförde inte hela programmet Vi har haft mycket
Svar från värd, nov. 2022
Dear Dareen, we are sorry that you feel that the guide did not complete the full programme, but they always follow the itinerary and even ask whether clients want to see any extra things
Hela Budapest är fantastiskt...
Rafid_M, aug. 2022
Hela Budapest är fantastisk guiden och föraren var fantastisk. Vi njöt av det. vi hade tillräckligt med tid för att besöka många intressanta platser
Bra ställe att tillbringa en dag!
Robyn_C, jan. 2020
Stor turné i slutet av december 2019. Det var en kylig, regnig dag vilket inte hindrade oss från att se alla höjdpunkterna! Rätt nog historia och vår guide gjorde turnén lätt. Mycket intressant att se de två sidorna av floden.
Jättebra erfarenhet
Sam_W, nov. 2019
Vår förare Peter och guide Gregory var stor. Mycket informativ och trevlig tid. Bra sätt att se mycket på kort tid
when I booked this tour I...
Matias_V, jan. 2022
when I booked this tour I emphazise that we´ll be a party of eight. The travel agency send a car for three passengers. After 1 1/2 hour waiting at the lobby, the tour operator arrive with a car fopr seven passenger despite we are a party of 8 for a tour from Viena to Budapest that have a roundtrip of six hours. When I request a bigger car, the travel company request me to ay the double neverthelles I request a tour for 8 persons and not for three. Once again Viator never fulfill their compromise. They just want to collect the money, after that they don´t care nothing about customers and service. Viator the worst travel company I ever see.
Svar från värd, jan. 2022
Dear Matias, this is a very unfair review as you know that you made a mistake which was also confirmed by Viator. You booked this tour for only 3people so we sent you a luxury Mercedes Eclass, after reporting from our driver and talking to you we sent you another car within 1hour/the car had to be cleaned after a ride from the previous day/ the car was FIAT TALENTO which is the largest 9seater in its class in Europe. We feel it is very unfair to get only 1star for this tour as it was originally your mistake and everything else including driver, our great local tour guide in Budapest, sightseeing was great. We wish you all the best and please check your future bookings for avoiding such mistakes.
Sadly disappointing
Dennis_P, juli 2018
We have booked many trips with Viator and loved the experience. Our day trip to Budapest was a great car trip with a wonderful driver, Peter. However, the walking tour guide had been hired by the original tour guide and was inexperienced plus was only fair in his English. He was a very nice person just not what we expected as this was our most expensive tour of the 5 we booked. Very disappointing.
Svar från värd, nov. 2019
We are very sorry to hear that you were dissapointed and we are quite surprised as we only use certified tour guides and experienced drivers, this tour is one of our best selling tours and also has great reviews
An absolutely amazing experience...
Lora D, aug. 2017
An absolutely amazing experience. Our driver was prompt, professional and wonderful! Our tour guide was friendly and knowledgeable and pointed us to a great restaurant where we enjoyed Goulash and dessert at a very reasonable price. I highly recommend this tour.
AMAZING! If you have a limited time...
Kandi_H, mars 2017
AMAZING! If you have a limited time in any city Viator is the way to go! I had one day to see Budapest and Peter driver and Kitty tour guide were nothing short of amazing! Peter dropped us in the best locations and then Kitty and I covered the streets via walking and made it to the top of one of the churches for the best 360 view of the city. What an amazing day that I won't forget soon, this is totally the way to travel if you are looking for a great day trip, Peter and Kitty will make you feel like family and make sure you see all the city has to offer!
Since we had a very short time in...
Charles M, jan. 2017
Since we had a very short time in Budapest, the tour guide was good but restrained for time. He took us to all the important sights and we were quite satisfied with what we got to see, given the time restraint. The tour guide Gabriel was quite informative and witty.
Had a great trip! The driver was...
SARITA_D, aug. 2016
Had a great trip! The driver was good and took as there and back safely and in time. A special word for our guide - Gregory - was fantastic. Will recommend him anytime!
Kittie was a wonderful guide. Rado...
Joshua B, juli 2016
Kittie was a wonderful guide. Rado was also a very patient and helpful driver. I had a great time and learned a lot.
Great experience, are driver was...
Stephanie_L, juni 2016
Great experience, are driver was very professional, and our tour guide very knowledgeable, She seem to love her job and enjoyed talking about the history of Budapest. Helped us picked a great place for lunch, and coordinated with our driver pick up locations. Completely Hassle Free Day.

Jämför liknande upplevelser

1 / 3
Aktuell
Ingen bild
Privat rundtur i Budapest med privat transfer och guide från Wien

24

12 timmar
Kostnadsfri avbokning
Från
992,50 US$
Ingen bild
Privat dagstur till Budapest från Wien

3

12 timmar
Kostnadsfri avbokning
Från
408,48 US$
Ingen bild
Budapest och Bratislava privat heldagstur från Wien

6

11 timmar
Kostnadsfri avbokning
Från
982,57 US$
Ingen bild
3 dagars privat rundtur till Prag och Budapest från Wien med guide

0

3 dygn
Kostnadsfri avbokning
Från
1 976,18 US$

Upptäck liknande saker att göra