Honolulu

Pearl Harbor, USS Arizona och Hawaiis historia | Smågruppstur

Märke för SpetskompetensHonolulu, USA
Pearl Harbor Punchbowl and Hawaiian History Tour

Från 79,00 US$

Välj datum och resenärer

upp till 24 timmar innan upplevelsen börjar (lokal tid)

  • 5 till 6 timmar
  • Upphämtning erbjuds
  • Mobilbiljett
  • Erbjuds på: Engelska

Översikt

Undvik folkmassor och de långa linjerna för att komma in i ett av O'ahus mest besökta landmärken. Denna smågruppstur (max 15 personer) tar dig till Pearl Harbor och USS Arizona Memorial. När du besöker de dystra platserna kommer du att lära dig allt om händelserna under den ökända dagen. På vägen tillbaka stannar du på platser som är viktiga för Hawaiis historia.
  • Liten grupptur (högst 15): Säkerställer personlig service
  • Alla ingångar ingår: inga dolda kostnader
  • Problemfri hämtning och avresa från ditt hotell
  • Undvik att vänta i långa rader för att besöka minnesmärket

Det här ingår

  • Hotellupphämtning och avresa
  • Lokal guide
  • Professionell guide
  • USS Arizona Memorial Program-Arizona Memorial båtbiljett baserat på tillgänglighet
  • Ljudguide på museet (rekommenderas)
  • Dricks

Meeting and Pickup

Upphämtningsplatser

Välj en upphämtningsplats

Starttid

Bekräfta tiden med den lokala leverantören innan din upplevelse.

Öppettider

Välj önskat rundtursalternativ för att visa timmar.
Visa rundtursalternativ

Upphämtningsinformation

GRATIS upphämtning i Waikiki! Hotell inte listat? Vänligen kontakta Daniels Hawaii. Vi hämtar dig gärna från ditt hotell, flygplatsen eller vid kryssningsfartygsterminalen (tilläggsavgift kan tillkomma). VIKTIGT: Upphämtningstiden för din turné kan variera mellan 630-1030, beroende på avgångstiden för båten till USS Arizona. DanielsHawaii kundtjänst kommer att samordna den exakta hämtningstiden med dig. Din flexibilitet uppskattas. Till detta pris krävs minst 4 gäster per tur. Om minimibeloppet inte uppfylls och du inte kan omboka får du 100 % återbetalning.

Det här kan du vänta dig

Waikiki

10 minuterUtan inträdesbiljett

Pearl Harbor National Memorial

2 timmar Utan inträdesbiljett

USS Arizona Memorial

1 timme Utan inträdesbiljett

Honolulu Harbor (Åker förbi)

Downtown Honolulu (Åker förbi)

Aloha Tower Marketplace

10 minuterUtan inträdesbiljett

King Kamehameha Statue

20 minuterUtan inträdesbiljett

Ali'iolani Hale

15 minuterUtan inträdesbiljett

Iolani Palace

10 minuterUtan inträdesbiljett

Queen Liliuokalani Statue

5 minuterInträdesbiljett ingår

Hawaii State Capitol

10 minuterUtan inträdesbiljett

Eternal Flame Memorial

5 minuterUtan inträdesbiljett

Ala Moana Center (Åker förbi)

Kaka'ako (Åker förbi)

Waikiki

5 minuterUtan inträdesbiljett

Ytterligare information

  • En bekräftelse skickas vid bokningstillfället
  • Inte anpassat för rullstol
  • Åtkomligt med barnvagn
  • Nära kollektivtrafik
  • Säten för spädbarn tillgängliga
  • De flesta resenärer kan delta
  • På grund av oförutsedda omständigheter utanför vår kontroll kan marinen när som helst avbryta båtverksamheten till USS Arizona Memorial eller införa en kapacitetsbegränsning för båtarna. I sådana fall sker ingen återbetalning. Du kan fortfarande njuta av USS Arizona-utställningar, besökscentret och parkmonument samt Honolulu City Tour. Turens längd förblir densamma!
  • Reseplanen kan ändras t.ex. på grund av trafiken
  • På grund av de nuvarande kapacitetsbegränsningarna på Pearl Harbor kan det komma att påverkas. Vi kommer att kommunicera med dig direkt efter bokningen med uppdateringar och viktig information relaterad till ditt valda resedatum.
  • Fungerar i alla väderförhållanden, vänligen klä dig lämpligt
  • Den här rundturen/aktiviteten har ett maximiantal på 28 resenärer

Avbokningsregler

Du kan avboka upp till 24 timmar innan upplevelsen för en fullständig återbetalning.

  • Du måste avboka minst 24 timmar innan upplevelsens starttid för att få en fullständig återbetalning.
  • Det betalade beloppet återbetalas inte om du avbokar mindre än 24 timmar innan upplevelsens starttid.
  • Ändringar som görs senare än 24 timmar före upplevelsens starttid godtas inte.
  • Avbokningstiderna baseras på lokal tid där upplevelsen är.
  • Den här upplevelsen kräver ett minimiantal resenärer. Om den avbokas eftersom minimiantalet inte har uppnåtts erbjuds du ett annat datum/en annan upplevelse eller en fullständig återbetalning.

Resenärsbilder

Läs mer

Recensioner

4,5
417 omdömen
Totalt antal omdömen och totalbetyg baserat på Viators och Tripadvisors omdömen
0
0
0
0
0
Omdömen från Viators resenärer.
Visar 1–10 av 417 omdömen
Högt rekommenderad
Rose_M, apr. 2024
Guiden var mycket informativ och mycket jordnära att prata med. Mycket tillmötesgående med att se till att han hittade oss.
Svar från värd, apr. 2024
Thank you for your review. It means a lot to us that you took the time to share your thoughts with the rest of our community and us. Mahalo & Aloha 🌺 DanielsHawaii.com
Inte en stor upplevelse
phillip, apr. 2024
När du har berättat för mig att det inte fanns några tillgängliga biljetter och att jag inte kunde gå! Det var också besvärligt att få sms varje dag när vi var på kryssningen.
Svar från värd, apr. 2024
Aloha Phillip and Mahalo for your review. Unfortunately on rare occasions the USS Arizona tickets are sold out. We communicate with our guests in advance to update them about the situation. However, you can still come on tour with us and we help you to the Stand-By Line. The decision not to visit Pearl Harbor was yours - we would have been happy to show you this historic spot. We hope you had a great time in Hawaii. Aloha, Daniel
Excellent
Lawrence_F, okt. 2023
Vi hade den bästa guiden, Matthew och hans praktikant Rick. Matthew var så exalterad över att dela sin kärlek till staden och dess rika historia. Båda var personliga och alltid redo att hjälpa till med bilder. Vi kände oss väldigt säkra och välkomna.
Svar från värd, okt. 2023
It’s great to hear that you had a positive experience with Matthew and Rick. Our team will be happy to hear that their hard work has paid off! If there’s anything we can do to serve you further, let us know.
Helt underbart...
Kamau_M, okt. 2023
Helt underbar upplevelse. Jag uppskattar verkligen Pearl Harbor och stadsrundturen. Att besöka de historiska platserna var fantastiskt. Jag har redan rekommenderat turnén till vänner.
Svar från värd, okt. 2023
Mahalo for the recommendation and for taking the time to leave us a review. We can't wait to welcome you back for more exploration and learning.
Pearl Harbor-turné
Irene_K, okt. 2023
Stadsrundtur följt av ett besök i Pearl Harbour. Blev upphämtad från hotellet av vår guide Matthew, han var mycket vänlig och glad att chatta med oss. . När vi väl hade plockat upp andra människor började turnén för fullt. Matthew var mycket kunskap om området och svarade gärna på alla frågor vi hade. Vi stannade för några bilder innan vi åkte till Pearl Harbour. På enheten till Pearl Harbor gav Matthew oss bra information om historien och vad vi kan förvänta oss när vi besöker. Jag skulle definitivt rekommendera denna turné, jag älskade att det var en liten grupp och du fick chansen att ställa frågor till din guide och chatta med de andra på turnén. Om du bokar denna turné fråga om Matthew är tillgänglig eftersom han var fantastisk, så vänlig och välkomnande. Jag gillade denna turné mycket, den måste göra om du är på Hawaii
Svar från värd, okt. 2023
Just wanted to let you know how much your review means to us here at DanielsHawaii. Matthew is definitely one of the best guides we have! We do all we can to provide our customers with the best service, and it always makes our day when a customer appreciates it. Thanks again, and we hope to make your next visit just as positive. Have an amazing day! Aloha!
Värd varenda krona!
Laura_M, okt. 2023
Daniel gav en exceptionell turnéupplevelse. Vi gillade särskilt att lära oss mycket av Honolulus historia. Han höll allt enligt schemat. Pearl Harbor är ett "måste-se".
Svar från värd, okt. 2023
Aloha Laura! Thank you for your review. We're delighted to hear about your positive experience. We take pride in offering a memorable journey through history, and we're grateful for your support.
Enkelt sätt att se Honolulu och Pearl Harbor
THOMAS_P, okt. 2023
Matthew gav en hawaiisk historielektion när vi körde genom Honolulu. Palace stopp mycket intressant. Pearl Harbor-delen välorganiserad. Txts till Arizona minnesmärke del av resan. Gott om tid för andra aktiviteter på Pearl. Skulle rekommendera små turer för personlig uppmärksamhet. Matthew gjorde ett bra jobb
Svar från värd, okt. 2023
We want to extend our heartfelt gratitude for taking the time to share your experience of the Pearl Harbor Tour with us. Please let us know how we can make it a 5-Star Tour for you next time! Aloha! Danielshawaii.com
Spara dina pengar. Planera din egen resplan.
Yolanda_E, sep. 2023
Vi flög ut från Hilo för dagen. . . alltså nästan 400. 00 biljetter. Vi hämtades 7 mil från flygplatsen. Två dagar innan resan började jag få sms om att turen inte skulle bli full. De slutade avbryta. De erbjöd en annan turné men det skulle bara inte fungera. Jag skulle boka dina flyg från Hilo och åtminstone ha en plan för säkerhets skull.
Svar från värd, okt. 2023
Aloha and Mahalo for your review. We are not sure what exactly happened. You said you were picked up 7 miles from the airport, but also state that the tour was canceled. We assume the $400 tickets you mentioned were for the flights? We are happy to pick up guests our Pearl Harbor Tour at the airport for a surcharge. The airport is outside of Waikiki and the driver has to work overtime to pick up and drop off at the airport. Our Pearl Harbor Tour needs a minimum of 4 guests. If the tour doesn't operate we get in touch with guests DAYS in advance via email, text and call. We try to reschedule and if that doesn't work we cancel and agree to a full refund. We are sorry your plan to visit Pearl Harbor didn't work out and hope you had an amazing Hawaii vacation. ALOHA, DanielsHawaii.com
Fantastisk resa i Pearl Harbor
Yolanda_D, sep. 2023
Vår reseguide Matthew var mycket kunnig och höll dig välinformerad under hela vår turné. Hela delen av Pearl Harbor var väldigt rörande med massor av känslor. Det var en mycket ödmjuk upplevelse. Vi stannar också till några platser, inklusive Aloha Tower, State Capitol. Iolani palace etc. Vi njöt av turnén.
Svar från värd, sep. 2023
Thank you for your heartfelt review! We're thrilled to hear that your tour with Matthew was both informative and emotionally moving. Pearl Harbor's significance is deeply humbling, and we're honored to have shared this experience with you. We're delighted you enjoyed exploring other iconic sites as well. Your kind words motivate us to continue providing exceptional tours. Warm regards, DanielsHawaii
Turnén var precis vad vi behövde för att slutföra vårt besök på ön
Richard_S, apr. 2023
Stor kunskap om Hawaii. Vänlig och respektfull. Matthew visar sin Hawaiian respekt för staten, människorna, det förflutna och turister som besöker.
Utmärkt upplevelse!
Beth_M, apr. 2023
Matthew var fantastisk! Mycket kunnig om området; gav utmärkta tips om vad man kan se. Tack för en rolig resa!
Minnesvärd turné
Margo_B, apr. 2023
Matthew var en fantastisk reseguide - han är mycket kunnig, personlig och rolig! Att se Pearl Harbor och minnesmärket USS Arizona är något jag aldrig kommer att glömma. ??
Bra din. Vår chaufför...
Amarilys_G, apr. 2023
Bra din. Vår förare och reseguide (Matthew) var verkligen underbar, kunnig, artig, vänlig. Rekommenderar det definitivt.
Exceptionell turné!
Chelsea_B, apr. 2023
Denna turné var så informativ och trevlig! Vår reseguide, Matthew, var fantastisk! Vi älskade den mindre gruppstämningen och den personliga upplevelsen som Matthew gav. Vi åkte inte bara till Pearl Harbor, utan vi fick en historisk översikt över ön, inklusive en resa till huvudstaden och kungliga palatset. Jag rekommenderar starkt denna turné!
Fantastisk turné!!
Kenneth_M, mars 2023
Det var en fantastisk turné. Vår reseguide Matthew var så trevlig och tillmötesgående med våra vänner med rullstol. Jag rekommenderar starkt Matthew! Han var fantastisk! !
Arizona, Capitol, Aloha...
Ruth_L, mars 2023
Arizona, Capitolium, Aloha Tower, Iolani Palace. Njöt av hela turnén! ! Rekommenderas starkt! ! Som att det är en liten grupp.
Även om vår förare Evan...
SHERRY_G, okt. 2022
Även om vår chaufför Evan var vänlig och kunnig... blev vi överraskade av missuppfattningen om vad vi fick höra när vi bokade och vad som faktiskt hände. Jag kallar det bete och byter. Vår upplevelse av Pearl Harbor började med fel hämtningstid... sedan lämnades av med 2 timmars fönster för att se utställningar och attraktioner som var stängda eller utöver vår initiala avgift... vi är inte nybörjare. . detta var den mest nedslående delen av vår resa... och borde ha varit den mest meningsfulla sedan min familj tjänstgjorde i flottan under andra världskriget. Var ärlig mot kunderna... inga överraskningar.
Svar från värd, okt. 2022
Aloha Sherry and Mahalo for your review. The most important thing first: We are always honest with our customers and our customer service communicates fast and accurate with all our guests. We know this is the only way to run a business successfully and stay in business. We are taken by surprise by the description of what you say happened, compared to what actually happened. No worries, we went through our phone and email records and are happy to explain. Your tour was on 10/18. 10/17 at 730am you received a text message explaining the situation at Pearl Harbor National Park. The Park informed us that the only dock in service at the moment needed repairs and no boats will go over to the USS Arizona Memorial. We gave you the Option to cancel and get a partial refund or come on tour with us and get a discount. At 840am on 10/17 you responded that you want to come on tour with us. 10/17 at 901am we confirmed the pickup time with you via text message. You texted back "Perfect. Thank you" at 902am. The description of our Pearl Harbor Tour is pretty detailed, but of course we are curious where we can improve. We are not aware of any exhibitions being closed the day of your tour. Exhibitions like the Aviation Museum, the USS Missouri or the USS Bowfin are museums run by separate entities and therefore they charge extra. We do NOT mention these museums in our description, so we are confused why you would think those were included. Mahalo for your review. Much ALOHA, Daniels Hawaii PS: If you have complaints about Pearl Harbor National Park, please review them on their page directly: https://www.recreation.gov/ticket/facility/233338?tab=ratings
Beskrivningen är inte korrekt
Joelynn_D, okt. 2022
Föraren var riktigt trevlig och informativ. Det värsta är att de ljög om att behöva hoppa över de långa köerna och få en personlig reseguide. Du blir bokstavligen avsläppt för att turnera på egen hand och ja, du måste fortfarande vänta i superlånga köer, över en timme vardera. Jag rekommenderar att du betalar en uber för att ta dig dit eftersom det bara är en avresa. uber är $ 15 versus $ 175 + bussresa. var inte imponerad
Svar från värd, okt. 2022
Aloha and Mahalo for your review. We are always honest with our customers. The description of our Pearl Harbor tour is very detailed and straight forward. Sorry it wasn't clear enough for you. "Skip the long lines" The ticket situation at Pearl Harbor is very bad. They are only operating one dock instead of two and sometimes one of their boats breaks down. It is very frustrating for tour operators, because at the end of the day our guests often blame us instead of the park for delays or unacceptable situations that happen in Pearl Harbor National Park. The lines at Pearl Harbor are non-skippable. Even if you have a ticket for the boat ride over to the USS Arizona, you will still have to wait in line to get on the boat. More than one line? We are not sure what you mean by "over an hour each" since there is only ONE line to get onto the boat to the USS Arizona Memorial. Your UBER recommendation Taking an UBER would not solve any of the challenges you described. UBER drivers can not enter the premisses and therefore are not allowed to help you find your way around at Pearl Harbor National Park. UBER drivers are not allowed to get tickets for Pearl Harbor Visitors. UBER ride from and to Waikiki is ~$40 (~$80 total). Hawaiian History & Downtown Tour With an UBER ride you would not have the chance to learn about Hawaiian history as you walk past Iolani Palace, visit the Hawaii State Capitol, see the Hawaii Five-0 Headquarters and learn about ALOHA Tower. Our guides are well trained and have lots of background information about Hawaiian History, US History and they can certainly give recommendations on what activities, restaurants or bars are worth a visit. We are proud of all our guides and are happy that you mentioned your guide being nice and informable. MAHALO for coming on tour with us. ALOHA, DanielsHawaii If you have complains about Pearl Harbor National Park, please review them directly on their website: https://www.recreation.gov/ticket/facility/233338?tab=ratings
Excellent
Hannah_M, okt. 2022
Vi njöt verkligen av detta... guiden var vänlig och kunnig och den hawaiiska historien var en extra bonus.
Svar från värd, okt. 2022
Mahalo for taking the time to rate your tour with us! We are proud you had an excellent and learning experience seeing the USS Arizona Memorial, Pearl Harbor visitors center, and the city of Honolulu with us! Our knowledgeable guides love sharing the rich history and culture of Hawaii, we hope to see you again! ALOHA from DanielsHawaii.com
Ödmjuk upplevelse.
Cindy_S, okt. 2022
Det var en ödmjuk upplevelse att besöka Pearl Harbor. Vi var besvikna över att vi inte fick besöka USS Arizona-minnesmärket. Vi betalade för att besöka minnesmärket men vår guide sa att det inte fanns tillräckligt med tid.
Svar från värd, okt. 2022
Aloha, thank you for the feedback. As mentioned on the website the USS Arizona Memorial tickets cannot be guaranteed. We always try to get tickets for the boat ride over to the USS Arizona for our guests. Unfortunately, it’s not always possible. If we don’t have tickets we inform our guests via email and text message that we don’t have tickets, a day before the tour. We offer to cancel the tour and you get a refund or you can choose to come on tour with us. You chose to go on the tour with us and you paid for the Pearl Harbor and Honolulu City Tour. The USS Arizona Memorial is free of charge but required a reservation the day prior tour. Unfortunately, this time they did not release the tickets the day prior tour due to dock maintenance. Thank you so much for choosing to come on the tour with us despite the lack of USS Arizona tickets. Mahalo for being our guests.
...

Jämför liknande upplevelser

1 / 3
Aktuell
Ingen bild
Pearl Harbor, USS Arizona och Hawaiis historia | Smågruppstur

417

6 timmar
Kostnadsfri avbokning
Från
79,00 US$
Ingen bild
Pearl Harbor USS Arizona Memorial, liten grupptur

249

4 timmar
Kostnadsfri avbokning
Från
79,99 US$
Ingen bild
Kom ihåg Pearl Harbor & USS Arizona + Hawaiian History Downtown

50

5 till 6 timmar
Kostnadsfri avbokning
Från
59,00 US$

Upptäck liknande saker att göra