Seattle

Mount Rainier National Park Day Tour från Seattle

Seattle, USA
1 Day Mount Rainier National Park Tour Seattle departure SR1

Från 162,55 US$

Välj datum och resenärer

upp till 24 timmar innan upplevelsen börjar (lokal tid)

  • 8 till 10 timmar
  • Mobilbiljett
  • Erbjuds på: Engelska

Översikt

Besök Mount Rainier National Park utan att behöva hyra en bil genom att boka denna endagstur från Seattle. Din förare tar dig genom parken, med många stopp längs vägen för att ta bilder av vackra sjöar och vattenfall, inklusive Longnire och Narada Falls. Du kommer också att få spendera lite tid på att lära dig om parken vid Jackson Visitor Center innan du slutligen tar dig tillbaka till Seattle.
  • Besök Mount Rainier utan att behöva hyra en bil
  • Se många av parkens vackraste naturdetaljer på en dag
  • Transfer tur och retur från en mängd olika stadsdelar i Seattle eller flygplatsen ingår

Det här ingår

  • Professionell fordonstransport (fordon som används baserat på antalet gäster som deltar den dagen)
  • Professionell förare och guide (eller förarguide) .
  • Inträde av Mount Rainier National Park.
  • Måltid, mat och dryck.
  • Personliga utgifter och andra utgifter som inte anges i Kostnaden inkluderar.
  • Dricks
  • Bältesstol ($10,00/person/dag) tillgänglig på begäran för barn 6 och under.

Meeting and Pickup

mötesplatser

Välj en mötesplats
Skriv för att söka

slutplatser

Aktiviteten avslutas på en annan plats. Mer information finns nedan:
Skriv för att söka

Det här kan du vänta dig

Seattle (Åker förbi)

Mount Rainier National Park (Åker förbi)

Longmire Museum

20 minuterUtan inträdesbiljett

Narada Falls

40 minuterUtan inträdesbiljett

Paradise Loop

2 timmar Utan inträdesbiljett

Washington State Capitol Building

1 timme Utan inträdesbiljett

Ytterligare information

  • Du får en bekräftelse vid bokningstillfället, såvida du inte bokade inom 2 dagar före resan. I det här fallet skickas en bekräftelse inom 48 timmar efter bokningen i mån av tillgänglighet
  • Inte anpassat för rullstol
  • Åtkomligt med barnvagn
  • Nära kollektivtrafik
  • Spädbarn måste sitta i knät
  • De flesta resenärer kan delta
  • 1. Kund under 18 år MÅSTE åtföljas av minst en vuxen. Med hänsyn till gästsäkerheten får gravida kvinnor endast följa med på turnén om de är gravida i 24 veckor eller mindre i slutet av resan.
  • 2. Var noga med att tillhandahålla korrekt och fullständig information vid bokningen. Detta inkluderar namn, kön, giltig kontaktinformation (helst en mobiltelefon), exakt reseplats etc. Detta hjälper till att undvika eventuella fel vid bokningen eftersom fel påverkar resan. Eventuella förluster på grund av felaktig eller ogiltig information kommer att ske på din egen bekostnad och företaget kommer inte att hållas ansvarigt.
  • 3. Alla gäster som redan har köpt sina egna biljetter eller har ett stadspass kommer inte att kunna använda det på turnén. Vänligen förstå att du måste köpa inträdesbiljetter via vårt företag för att delta. För de valfria inträdesbiljetterna kommer du att reservera dem direkt från reseguiden. Reseledaren kommer att göra detta arrangemang åt dig. Som en resegrupp rekommenderas det starkt att göra en bokning tillsammans snarare än individuellt för att komma in i en attraktion. Vi uppskattar mycket din förståelse och ditt samarbete. Tack igen för att du valde att turnera med oss!
  • 4. Under själva resan har reseledaren eller föraren rätt att på lämpligt sätt justera tursekvensen, vistelsetiden eller monteringstiden för natursköna platser i enlighet med väder, trafik och andra förhållanden för att säkerställa att resan fortskrider smidigt.
  • 5. Om de natursköna platserna är tillfälligt stängda eller stängda på en viss helgdag, etc., kommer reseledaren att anpassa utseendet efter den faktiska situationen eller ersätta platsen med en annan naturskön plats för att säkerställa rikedomen i resplanen. Öppettiderna och kapacitetsbegränsningarna för vissa attraktioner och nationalparker kan komma att ändras från tid till annan på grund av covid-19-pandemin. När drifttiderna och kapacitetsbegränsningarna påverkar resplanen ska det betraktas som force majeure. Tack för att du förstår.
  • 6. Barn under 6 år behöver en bältesstol för att delta i turnégruppen. JUPITER LEGEND Corporation och Ctour Holiday tillhandahåller uthyrningstjänsten för $10,00/person/dag. Gör en förfrågan när du bokar resplanen så att vi kan ha bältesstolen redo i förväg. Vänligen förstå att överträdelserna och böterna bärs av gästerna själva. Det behövs ingen bältesstol för bussresor på resedagen, och avgiften kan återbetalas till gästen.
  • 7. Normala hälsotillstånd krävs för att delta och njuta av våra fullständiga resplaner. Kontakta oss för specifika policyer eller information angående passagerare med funktionshinder som behöver meddela i förväg för att göra en bokning. JUPITER LEGEND Corporation och Ctour Holiday garanterar inte tillgång till en rullstolslift utrustad buss och/eller sittplatser för funktionshindrade passagerare utan föregående meddelande och godkännande.
  • 8. Vi kan komma att ändra dessa villkor från tid till annan och publicera den nya versionen på webbplatsen. Det är ditt ansvar att kontrollera det på webbplatsen regelbundet och innan du gör en bokning. Såvida inte annat uttryckligen anges häri eller krävs enligt lag, ska JUPITER LEGEND Corporation inte hållas ansvarigt för några följdskador, kompenserande, indirekta, oförutsedda skador eller straffskador som uppstår till följd av eller i samband med utförandet av dess skyldigheter enligt dessa villkor.
  • 9. Presentartiklar i resplanen som inte kan ges bort på grund av force majeure-faktorer som trafik- och väderförhållanden eller personliga skäl kan komma att ändras. Vänligen förstå att avgifterna inte kommer att återbetalas.
  • Längs med Wonderland Trail kommer vi att ordna parkering för 1-2 attraktioner beroende på den faktiska situationen: Narada Falls, Paradise Visitor Center.
  • Vid kraftigt snöfall under vintersäsongen kan schemat för uppförsbacke vid Mount Rainier National Park avbrytas. Vi kommer istället att njuta av den hisnande utsikten vid foten av berget istället.
  • Om nationalparken är stängd kommer resplanen att ändras från Mount. Rainer National Park till Museum of Flight med vårt specialerbjudande om gratisbiljetter till våra gäster.
  • Den här rundturen/aktiviteten har ett maximiantal på 55 resenärer

Avbokningsregler

Du kan avboka upp till 24 timmar innan upplevelsen för en fullständig återbetalning.

  • Du måste avboka minst 24 timmar innan upplevelsens starttid för att få en fullständig återbetalning.
  • Det betalade beloppet återbetalas inte om du avbokar mindre än 24 timmar innan upplevelsens starttid.
  • Ändringar som görs senare än 24 timmar före upplevelsens starttid godtas inte.
  • Avbokningstiderna baseras på lokal tid där upplevelsen är.
  • Den här upplevelsen kräver bra väder. Om den är avbokad på grund av dåligt väder erbjuds du ett annat datum eller en fullständig återbetalning.
  • Den här upplevelsen kräver ett minimiantal resenärer. Om den avbokas eftersom minimiantalet inte har uppnåtts erbjuds du ett annat datum/en annan upplevelse eller en fullständig återbetalning.

Resenärsbilder

Läs mer

Recensioner

4,0
137 omdömen
Totalt antal omdömen och totalbetyg baserat på Viators och Tripadvisors omdömen
0
0
0
0
0
Omdömen från Viators resenärer.
Visar 1–10 av 137 omdömen
Mer än en besvikelse
Suzana_G, mars 2024
Vi fick inte göra vad vi betalade för. Vår guide var inte lämplig för resan, hon visste att det skulle snöa, visste inte hur man satte däckkedjor på sina däck, efter att vi hjälpt till med kedjor och bad främlingar att hjälpa, fick vi veta att kedjorna inte var för hennes bils däck. Slösade bort tid, stressade och fick inte utforska. Katastrof av en resa. Jag kan inte tro att dessa guider inte är utbildade med grundläggande jobbkunskaper som krävs för att ta turister på upptäcktsfärd under vintern. Mer än besviken.
Svar från värd, mars 2024
Thank you very much for your feedback. She knows how to load chains like we trained her before. Just unfortunately the chain is not suitable for this car. We are so sorry that happened. The bus department is going to check all the vehicles and equipment to prevent this situation.
Mitt livs värsta utflykt
Tatiana_B, feb. 2024
Först och främst var mötesplatsen långt borta från staden (20 minuter bort med motorvägen) och jag var tvungen att betala 70 $ för en Uber. Inte vad som stod i beskrivningen (överföring ingår från de flesta stadsdelar i Seattle). Det regnade mycket och guiden (Theo) sa till oss på vägen att toppen av berget är stängd men att vi skulle kunna se andra delar av berget, inklusive vattenfall etc. Jag undrade redan varför de gjorde det' t avbryta utflykten. När vi kom dit förstod jag att vi bara skulle stanna vid själva foten av berget. Han sa åt oss att gå till turistplatsen eller « museet » och tillbringa lite tid där (det var ett litet museum med tecken på vad vi skulle kunna se på berget som djur och klippor och han förklarade inte ens något för de kinesiska turisterna som inte kunde läsa skyltarna på engelska). Så vi gjorde en 5 - 10 minuters rundtur av vad som fanns där vid foten av berget - träd och små fontäner - och han sa att vi kunde klättra i träden som föll. Han förklarade ingenting om naturen eller något. Precis som « oh titta på den här röda roten » och inte kunde förklara krig det var. Han var ingen riktig guide, han var en IT-kille som gjorde det vid sidan om. Det regnade mycket och han sa att vi skulle äta i bilen. Jag sa att jag inte ville och han föreslog att gå och äta utanför det lokala hotellet. Han gav oss 45 minuter på oss att gå till presentbutiken och göra vad vi ville (vi skyddade oss bara från det hällande regnet). Sedan sa han att vattenfallsutflykten var inställd på grund av regnet och att vi var tvungna att åka tillbaka. Vi stannade knappt där. Vi gick i princip bara dit för att gå till en presentbutik och äta en snabb lunch framför Mount Rainier under ösregn. Det är som att betala för att åka till Disneyland för att bara hamna i presentbutiken. Han borde ha ställt in resan med tanke på att vägen var stängd och de dåliga väderförhållandena men jag antar att han bara ville ha pengarna.
Svar från värd, feb. 2024
Dear Customer, There are 3 pick-up locations for this tour, you can choose one which is more near the city, maybe you did not notice that! There was no alert posted by the national park in advance that the way to the top was closed, so we could not cancel the tour, and the guide tried his best to arranged some alternative options to them, like the Longmire Suspension Bridge, natural hot spring, Steel Sculpture Park and a lake for you to take photo. Please understand, the guide tried his best to enrich the itinerary, regarding the explanation, he claimed that he gave as much information on the destination as he can, our sincerest apologies it still did not meet your satisfaction, he would like to make more improvement in the future. For the dissatisfaction of the guide, we would like to refund you $10! Hope for your understanding!
Oansvarig/fara reseledare
Sandra_R, feb. 2024
Lägg lager på is i över 20 minuter. Regnar inne i fordonet. Knuffar skåpbilen för att kunna ta sig upp på vägen. Ber för min säkerhet. Det gick inte att avsluta min turné.
Svar från värd, feb. 2024
Thank you for taking the time to leave your feedback! We're sorry to hear that you had a bad experience. We are taking action to investigate and will get back to you as soon as possible!
Rekommenderar inte denna turné
Ryoji_M, feb. 2024
Jag skriver inte riktigt en recension men jag skulle INTE rekommendera denna turné till någon som kan köra själv. Guiden Mia var inte flytande i engelska, en dålig förare och saknade dessutom kunskap om området. Vår bil hade ett problem till och med Mia kände igen det innan hon hämtade oss, och vi satt fast i parken nästan två timmar efter att vi lyckats skjuta fordonet framåt för att komma ut från parkeringen. Vi var också skyldiga att betala serviceavgiften i slutet av turnén efter den långt ifrån tillfredsställande upplevelsen.
Svar från värd, feb. 2024
Thank you for taking the time to leave your feedback! We're sorry to hear that you had a bad experience and would love to know more about what happened. We will take immediate action to investigate and get back to you as soon as possible!
Underbar get-a-way!
Sidney_E, okt. 2023
Resan upp och tillbaka var jättebra. Jag njöt verkligen av vattenfallsområdena. Jake out förare / guide var utmärkt i sin kunskap om områdena och mycket vänlig. Jag var bland en grupp på 14 asiater som alla var väldigt snälla och ganska säkra på att de var nöjda med turnén och guiden. Jag ser fram emot att se honom igen på mina resor inom en snar framtid. Bra jobbat Jake! ?
Svar från värd, okt. 2023
Thank you very much for your feedback. We are so happy to hear you enjoyed the services we've provided!
Fantastiska Mount Rainier
Lorna_R, sep. 2023
Underbar dag från att besöka skulpturer, vattenfall och den fantastiska promenaden runt Mount Ranier. Reseguiden var informativ och mycket tydlig med vägbeskrivningar.
Svar från värd, okt. 2023
Thank you very much for your feedback! We are so happy to hear you enjoyed the service we've provided! We look forward to welcoming you back on your next visit!
Mount Rainier Day Tour från Seattle
Lourdes_A, sep. 2023
Parken är vacker och ett måste om du besöker Seattle. Även om vi inte kunde se berget på grund av vädret, var vandringen roligast, särskilt när vi såg vattenfallen. Jackie var en bra guide och mycket tillmötesgående!
Svar från värd, sep. 2023
Thank you very much for your feedback! We are so happy to hear you enjoyed the service we've provided! We look forward to welcoming you back on your next visit!
Önskar att vi hade en annan reseguide. För lite för sent.
Agnieszka_Z, juni 2023
Låt mig först betona att utsikten är ett MÅSTE se. Anledningen till den ena stjärnan är reseledaren. Han hade ett tvådelat namn den första halvan var Sue. Så snart vi träffade honom vid upphämtningsstället meddelade vi honom att vi hade biljetter till ett tåg. Vi borde ha varit tillbaka med en timme över. Avlämningen var inom gångavstånd. Vi ringde till och med Viator två gånger för att bekräfta att vi skulle ha tillräckligt med tid. Vilket de också bekräftade att vi skulle ha tillräckligt med tid för att ta vårt tåg. Reseguiden sa "nej, du kommer inte att ta ditt tåg. ” Vi övervägde att inte ens lämna parkeringen för utflykten. Vi letade frenetiskt efter ett alternativt sätt att ta oss till vårt mål. Det slutade med att vi köpte bussbiljetter för att ta emot det han sa skulle få oss tillbaka klockan 18:15 eftersom han har bestämt sig för att lägga till viktiga hållplatser som inte annonserades på Viator. Senare sa han att det ser ut som att vi inte kommer tillbaka förrän 18:30. Tillkännagav sedan på intercom för gruppen att turnén borde vara över, men han lägger till stopp som han kände att vi behövde se. Detta var klockan 14:40. Hade vi lämnat vid den tiden skulle vi ha en två timmars resa tillbaka vilket resulterade i att vi inte missade vårt tåg. Vi visste aldrig att det skulle dröja ytterligare 45 minuter eller så sedan han hade 5 plockpoäng och vi var de första som hämtades och de sista som hämtades. Jag kom inte ens ut för att se dessa extra stopp eftersom jag var för stressad vid det här laget för nu kanske vi till och med missar vår bussresa vi köpte. Jag uttryckte min oro över detta. Han sa att vi vid det här laget kanske inte kommer fram förrän 18:45. Jag började kartlägga vår destination för avlämningen. Undrar om jag ska köpa en till uppsättning biljetter till en senare buss. Reseguiden sa att han kommer att byta de två sista avgångarna för att spara oss 10 minuter. Vilket detta kanske inte gör någon skillnad i nuläget. Det andra paret var också sent till ett möte och uttryckte sin oro. Lyckligtvis var vår buss försenad så att vi kunde ta oss fram. Det var väldigt svårt att njuta av resan och sevärdheterna om jag ska vara ärlig. Jag tog en semester för att koppla av och varva ner. Ville få lite frisk luft och höra lite natur. Istället var vi oroliga hela resan. Guiden var inte informativ om turnén att starta upp. VEM hade vi en annan reseguide.
Svar från värd, juli 2023
Dear Customer, Our sincerest apologies for bad experience, we have several pick up locations, the guide is not allowed to add it by himself. after several conversation with you, we have issue a refund that covers your bus tickets, hope your promblem is solved well. Have a good day!
Tour guide kunde ha bättre
AbhayKumar_M, maj 2023
Vår reseguide var extremt dålig på sin engelska kommunikationsförmåga vilket gjorde den övergripande upplevelsen lite svår. Annars var hon väldigt tillmötesgående.
Svar från värd, maj 2023
Dear Customer, We appreciate you taking the time to write your feedback, we humbly apologize if the guide's English was not perfect. Our guide is bilingual of Chinese and English,maybe her English is not as natural as native American, this may caused some language barrier. Your feedback is very important to us as we continuously improve our service to meet our customer's satisfaction. Hope you experience our improved services on your next trip and hopefully earn 5 stars from you!
En besvikelse
Francisco_U, apr. 2023
Vår guide var trevlig. Vi förväntade oss att lära oss om berget på vår turné som vi hade på andra turer i Seattle och andra städer och länder. Vi lärde oss ingenting. För vad vi betalade hade det varit betydligt billigare att hyra bil och köra själva. Men det var trevligt att ha någon som körde oss, och han tog oss till några vackra platser för att ta fantastiska bilder, som vi kanske inte visste om platserna om vi hade kört själva. Om du inte vill köra bil och inte bryr dig om att lära dig, gör den här turen. Han var en bra förare och fordonet var mycket bekvämt.
Svar från värd, maj 2023
Dear Customer, Thanks for your feedback on the experience, our sincere apology for not providing the perfect tour, please allow us to make some explanation. We hope it can eliminate the misunderstanding between us. The attractions are typically explained in a detailed manner by our guides on the vehicle or during the arrival of the site. It is customary for our guides to give as much information on the destination as they can, but if there is anything you felt was missing from the explanations, please feel free to reach out to us directly. He has been enriching the knowledge of the attraction, we will continue to make sure all guides are prepared to provide guests with knowledgeable tours In a word, thanks for your suggestion for the trip, it gives us chance to improve our service, we look forward to welcoming you back our next trip
Hemsk upplevelse, så dåligt att försöka spara pengar
Carolyn_S, apr. 2023
Normalt sett är jag inte en som ger ett dåligt betyg för Tour, men vid det här tillfället är jag i en position där det var så många saker som inte stämde med den här turnén att jag är tvungen att sätta ett mycket dåligt betyg på inte bara reseguiden (som gjorde sitt bästa) men mer påpekande reseföretaget som fick bra pengar och som inte kunde tillhandahålla tjänsten som ett resultat har jag också mailat företaget för att ge dem råd. För det första blev vi inte hämtade på vårt hotell, vilket jag förstår kan vara ett problem, vi blev sedan hänvisade att hämta adressen mitt på gatan tidigt på morgonen, vilket var en skrämmande upplevelse för oss med alla hemlösa. Vi blev sedan upphämtade av guiden Anna som såg ut att ha hämtat denna i sitt eget fordon 2010 Toyota Previa denna bil hade skador och var inte i bra skick. Det var som att bli upplockad av "fotbollsmamman" som satt i bilen, två andra passagerare och en passagerare i framsätet. Vi blev sedan tillsagda genom bruten engelska att sitta bak i bilen när vi skulle till snön och det kalla vädret som vi hade alla våra jackor och vinterkläder på och våra ryggsäckar. Baksätet var 2 1/2 säten, bara sedan dök en annan passagerare upp, och hon blev också tillsagd att hoppa bak på oss, vilket innebar att tre personer var ganska stora, alla ojämna och satt tvärs över baksidan av ett normalt fordon, alla klämda in i en liten vanlig bil, vilket jag inte var nöjd med att göra, och jag ville inte åka alls. körningen fick jag veta var 2 timmar! Efter lite diskussion och min ovilja att sätta sig in i fordonet kontaktade hon sedan företaget och fick besked om att hon skulle byta till en vanlig 12-sitsig skåpbil för att ta emot oss. Detta var också efter att två andra passagerare i fordonet också klagade. Vårt nästa stopp var på en skulpturplats som var väldigt intressant men butiken var stängd, så vi gick runt någons privata trädgård och tittade på skulpturer, jag tänkte att företaget kanske kunde ha ringt för att ta reda på det. vårt nästa stopp var ingången till parken, men inga andra stopp inne i parken än det huvudsakliga vid foten av lodgen. Vid inresan frågar guiden Ranger vad den ska se i parken och för vägbeskrivningar för vad de ska se. När vi körde in sa guiden. . "se, det här är nationalparken, det finns mycket gamla träd, mycket grönt, mycket mossa och mycket rent" det var den enda informationen vi fick. Vi gick sedan in på museet så att hon kunde visa oss gosedjur och hittade en karta över området och frågade vad vi skulle se i parken. Området upp till berget stängdes av. Vi gick sedan på en promenad runt ett område, vilket kanske var det enda bästa med turen, det var pittoreskt men varade bara i en halvtimme. Det var några bubblande bäckar, tack och lov var en skoltur där så vi kunde lyssna på läraren som sa till eleverna var de bubblande bäckarna där, till och med guiden lyssnade och sa att hon lärde sig mycket... verkligen! , vi hade en och en halv timme till lunch och hon skulle köra oss tillbaka men några av de andra passagerarna frågade henne om en bro och vattenfall, som hon inte visste var där. Sen när hon hittade det var det som. . ahh vacker bro här är den ... vi körde sedan tillbaka och togs till Boeing Museum i 3 timmar. I förhållande till guiden gjorde hon sitt bästa men hade ingen kunskap om parken, historien, landskapet och denna tur och området verkade som en ny upplevelse för henne, jag säger också tack och lov att parken var stängd då jag inte litade på hennes körning för att känna sig säker om det var någon snö på vägen, hennes körning svängde från sida till sida vilket var mycket skrämmande. Hennes engelska var trasig och ofta var hon tvungen att be den andra gästen om det engelska översättningsordet, och som ett resultat av detta satt vi bak i skåpbilen och hon pratade asiatiskt med den andra gästen som satt längst fram. När hon återvände berättade hon för oss att om hon hade vetat var vi bodde kunde hon ha hämtat oss från vårt hotell på morgonen (detta mejlades till företaget dagen innan turnén). Som sagt ofta jag klagar inte och älskar upplevelser men det här var förmodligen den värsta turnén jag har gjort, den levererade inte vad man betalade för och absolut inte en professionell turné
Svar från värd, apr. 2023
Thank you for your feedback on your experience with us. Our sincerest apologies for not providing the perfect tour. On behalf of Quality Control Department, please allow us to make following explanations: Firstly, we have three fixed pick-up locations of this tour which is listed on the website since this tour is a group tour, we need to pick you up at your choosen location at the Seattle Public Library-Central Library which you confirmed with us before the tour. We have checked with all related colleagues that we did not receive any email about which hotel you lived, maybe there are some misunderstanding in here. Regarding the vehicle, it is based on the number of guests. minivan or motorcoach with good condition will be the tour vehicle. Everyone have one seat is normal opration, but your suggestions will be taken into serious consideration. It is customary for our guides to give as much information on the destination as they can, but if there is anything you felt was missing from the explanations, please feel free to reach out to us directly, we will enhance the training and enlarge their knowledge to provide better service for our customer. In regards to the tour guide, we humbly apologize if his English was not perfect. Accordingly, our guide comes from China but has lived in America for many years, so she can speak certain levels of Fluent English. Still, we are aware that many are not native speakers, and it may bring up potential communication hassles We agree that safety always comes first. We will be making sure all drivers are reminded to always drive carefully while driving. Finally, all the itinerary was operated as the web site described, We hope the above explanation can help solve misunderstandings that might have occurre
Total bluff!!! Fall inte för det.
Sankershen_B, dec. 2022
Jag bokade den här turnén eftersom recensionerna var anständiga men jag kommer att berätta om den faktiska upplevelsen jag hade. 1 . För det första var turnén gemenskapsspecifik och behandlade oss som utstötta, för det andra kunde turistguiden inte engelska alls så vi hade svårt att kommunicera. 2 . På väg till Mount Rainer fångade polisen oss eftersom guiden inte tog tillståndet och det värsta är att hon körde utan rullstol och satte allas liv i fara. 3 . Så vi nekas inträde och bötfälls. Det gjorde vi; Jag såg inga platser i mount rainier och det slutade med att återvända utan att se något. totalt slöseri med pengar. 4 . Medan han gick ner krävde Guide pengar i den värsta tjänsten. Jag rekommenderar inte denna turné till någon, fall inte för fällan.
Svar från värd, dec. 2022
Dear Sankarshanumesh, Thank you for sharing your feedback on your experience with us. We do apologize for the negative experience you had on your tour. Our tour welcome customers around the world. In regards to the tour guide, we humbly apologize if his English is not perfect. We are always trying to make sure that our guides will do their best to make sure the customer's needs are met. We do apologize that the wheel chains we took on that day were not proper for the vehicle, we already prepared another suited one. The reason why we were denied entry the Mount Rainier was because the way to Paradise was closed because of the snow, as described on the website: In the case of heavy snowfall during the winter season, the schedule of going uphill at Mount Rainier National Park may be halted. We will instead enjoy the breathtaking views at the foot of the mountain instead as a replacement attraction when that is the case. Still, we hope you can give us another chance under better circumstances, we would like to offer a future travel credit of total $148 to you, which is $120 (half price of this order) and $24 (as compensation for the inadequate of the guide’s service.) , you can use it for all the day tour that is sold by Jupiter Legend Corporation. Please feel free to contact us via qc@uvbookings.com at any point in time for the future travel credit as well as any other questions you might have. Thank you again for taking the time to write to us.
Utmärkt upplevelse
Hing_C, nov. 2022
Vår chaufför - reseledare Michael är supertrevlig! Vi njuter av vår resa och kommer definitivt att rekommendera till vänner och familj om de vill besöka Mount Rainier.
Svar från värd, nov. 2022
Thank you very much for your feedback! We are so happy to hear you enjoyed the service we provided! We look forward to welcoming you back on your next visit!
Mt Rainier bästa upplevelse någonsin
Yuniaiki_S, sep. 2022
Jc var den bästa guiden, bästa upplevelsen någonsin, är det ett måste, Mt Rainier är underbar, resan var fantastisk, vi stannar för snacks, Jc förklarade allt, det här var perfekt
Svar från värd, sep. 2022
Thank you very much for your feedback! We are so happy to hear you enjoyed the service we provided! We look forward to welcoming you back on your next visit!
Väldigt oprofessionellt!
Kent_A, apr. 2022
Allt var OK ända till slutet när Ren bad om $12 per person för en serviceavgift. Aldrig i din litteratur stod det något om en serviceavgift/dricks. Faktum är att din litteratur säger att det som inte ingår är lunch och dricks. Ren sa att det var nödvändigt. Vi skulle ge honom ett bra tips men då bad han om serviceavgiften direkt när vi skulle gå ur skåpbilen och vi var tvungna att ge honom lite mer. Detta är väldigt oprofessionellt och vi skulle vilja att 40 $ krediteras tillbaka till vårt konto. Ganska säker på att han bad om serviceavgiften eftersom de två personerna som lämnade skåpbilen före oss inte gav honom tips. Jag tror att han blev irriterad över att han inte fick dricks från dem och sedan lade serviceavgiften på de återstående passagerarna.
Svar från värd, apr. 2022
Dear customer, Thank you so much for sharing your feedback about our service. We highly value any feedback and suggestion to improve our service quality. On behalf of Quality Control Department, please accept our sincere apology for any inconvenience. Accordingly, our tour guide may have not noticed that your booking have included the service fee, so he collect it from you mistakenly. we already messaged you and noticed the viator to issue the refund. Thank you for your support and we are looking forward to welcoming you back on your next visit with Jupiter Legend Corporation! Quality Control Department!
En för lång tur med inget öppet och svåra förhållanden.
Virginia_D, mars 2022
Vi blev besvikna på turnén. Det var slutet av mars och när vi nådde toppen av Paradiset vid Mount Rainier fick vi veta att besökscentret var stängt och stigarna var snötäckta och mycket blåsigt vilket gjorde det svårt att vandra. Vi försökte vara ute i ca 1 timme. Det var 7 av oss och 5 stannade i skåpbilen resten av tiden. väntar på 2 andra. Föraren borde ha minskat turen eftersom de flesta av oss var tvungna att vänta över 1 1 / 2 timmar i skåpbilen på att de andra 2 skulle återvända med bara badrummen öppna. Föraren borde ha omvärderat tidsåtgången.
Svar från värd, apr. 2022
Dear Customer, Thank you so much for sharing your feedback about our service. We highly value any feedback and suggestion to improve our service quality. On behalf of Quality Control Department, please accept our sincere apology for any inconvenience. Mount Rainer could close in short notice, and we have noted on the website that in case of bad winter weather, we will go to the Longmire Museum instead. We are sorry we can't change the duration time, unless everyone is confirmed. For your issues, Please provide a BR NO. so we can check what happened on this tour.. We do have an email handling customer complaint :qc@uvbookings.com, if you have any problems about the service , please do not hesitate to contact us. Quality Control Department
Fruktansvärd
Chad_S, mars 2022
Om jag kunde ge det en 0-start skulle jag göra det. Vår tur var sen. Bergsvägen var stängd så vi måste gå runt i 3 timmar och se samma landskap. Det finns inget sätt denna resa borde kosta vad den gör, mycket besviken.
Svar från värd, mars 2022
Dear Customer, Thank you so much for sharing your feedback about our service. We highly value any feedback and suggestion to improve our service quality. On behalf of Quality Control Department, please accept our sincere apology for any inconvenience. For your issues, Please provide a BR NO. so we can check what happened on this tour.. We do have an email handling customer complaint :qc@uvbookings.com, if you have any problems about the service , please do not hesitate to contact us.
Good
Mityl_B, aug. 2023
Well paced. Driver/guide arrived on time and talked sufficiently about the park. We had good weather.
Svar från värd, sep. 2023
Thank you very much for your feedback! We are so happy to hear you enjoyed the service we've provided! We look forward to welcoming you back on your next visit!
Not worth the money
Teena_L, aug. 2023
The tour was supposed to be with a English speaker. Our guide was NOT fluent in English. She didn’t give us any history about the area or what we were seeing. The vehicle had no AC, or if it did they didn’t turn it on. Would not recommend this tour.
Svar från värd, aug. 2023
Much appreciated for your valuable feedback, we have already talked through with your tour guide. She actually gave you guys more attention in order to provide better service. Also, we informed the A/C problems to the bus owner, he will fix it as soon as possible. Hope we can provide satisfied service for you next time!
Amazing Day with Convenient Airport Drop-Off
MaryBeth_N, juli 2023
I selected this tour over other Mt. Rainier tours because it had convenient pick up locations, a drop off at the airport and they were able to accommodate my luggage. The tour included a quick stop at a grocery store that had lots of grab-and-go food and beverage options. Our tour guide Joe did a good job of explaining our stops and keeping people on track throughout the day. We had 4 stops in the park. The first was a half hour at a museum, but I walked around the area instead getting pictures. The second was a quick pull off at a scenic overlook for pictures. Our third stop was at beautiful waterfall that was just a short but hilly walk down a trail to see. Joe provided pictures for those who weren't comfortable walking down the trail. Our final stop was at the main visitor center which has food options, a gift shop and is the starting point of many trails. We had 2 hours at this stop so I was able to get pretty high up in the glaciers on the trails before having to turn around and head back. Only hang up was an air conditioning line that was dripping on a couple of the passengers but the driver was able to get it fixed during our last 2-hour break. I highly recommend this tour, it's a smoothly run operation in a gorgeous location.

Jämför liknande upplevelser

1 / 3
Aktuell
Ingen bild
Mount Rainier National Park Day Tour från Seattle

137

10 timmar
Kostnadsfri avbokning
Från
162,55 US$
Specialerbjudande
Ingen bild
Liten grupp Mount Rainier National Park Day Tour från Seattle

19

8 till 10 timmar
Kostnadsfri avbokning
Från
168,00 US$
142,80 US$
Ingen bild
Det bästa av Mount Rainier National Park från Seattle: All-Inclusive Small Group Tour

649

10 timmar 30 minuter
Kostnadsfri avbokning
Från
320,00 US$
Ingen bild
Seattle, Mount Rainier National Park 2-dagarstur från Seattle

0

2 dygn
Kostnadsfri avbokning
Från
399,00 US$

Upptäck liknande saker att göra