Krakow

Auschwitz Birkenau-tur med upphämtning och lunch

Krakow, Polen
Auschwitz Birkenau Tour English speaking guide and BOOKLET IN YOUR LANGUAGE
Blir troligen slutsåld

Från 38,00 US$

Välj datum och resenärer

upp till 24 timmar innan upplevelsen börjar (lokal tid)

  • 7 timmar
  • Upphämtning erbjuds
  • Mobilbiljett
  • Erbjuds på: Engelska

Översikt

Få ut mer av ett besök i Krakow genom att ta dig tid för en dagsutflykt till en UNESCO: s världsarvslista - Auschwitz-Birkenau Memorial and Museum. Efter att ha hämtats från ditt boende i Krakow, res i en minibuss till platsen för ett tidigare koncentrationsläger som fungerade när Polen ockuperades av Nazityskland. För att hjälpa dig att få ut det mesta av ditt besök ingår en guidad tur, så att du kan lära dig om områdets gripande historia.
  • Lär dig om förintelsen på Auschwitz-Birkenau Memorial and Museum
  • Minibusstransfer tur och retur från Krakow ingår
  • Du behöver inte ta med dig mat: Matlåda tillhandahålls
  • Hör guiden tydligt genom att använda de medföljande headseten

Det här ingår

  • TripAdvisor Upplevelser mäklaravgift
  • Headset för att höra guiden tydligt
  • Professionell guide
  • Hotell hämtning
  • Hotell drop-off
  • Transport med luftkonditionerade minivan
  • Pickup och drop-off från utvalda mötesplatser
  • Lunch
  • Dricks

Meeting and Pickup

Du kan bege dig direkt till önskad mötesplats eller begära upphämtning.

mötesplatser

Välj en mötesplats
Skriv för att söka

Upphämtningsplatser

Välj en upphämtningsplats

slutplats

Aktiviteten avslutas tillbaka vid mötesplatsen.

Upphämtningsinformation

En dag före turnén kommer du att få information om exakt upphämtningstid

Det här kan du vänta dig

Panstwowe Muzeum Auschwitz-Birkenau

4 timmar Inträdesbiljett ingår

Ytterligare information

  • En bekräftelse skickas vid bokningstillfället
  • Inte anpassat för rullstol
  • Barn måste åtföljas av en vuxen
  • Nära kollektivtrafik
  • Spädbarn måste sitta i knät
  • Säten för spädbarn tillgängliga
  • De flesta resenärer kan delta
  • Den här rundturen/aktiviteten har ett maximiantal på 30 resenärer

Avbokningsregler

Du kan avboka upp till 24 timmar innan upplevelsen för en fullständig återbetalning.

  • Du måste avboka minst 24 timmar innan upplevelsens starttid för att få en fullständig återbetalning.
  • Det betalade beloppet återbetalas inte om du avbokar mindre än 24 timmar innan upplevelsens starttid.
  • Ändringar som görs senare än 24 timmar före upplevelsens starttid godtas inte.
  • Avbokningstiderna baseras på lokal tid där upplevelsen är.

Resenärsbilder

Läs mer

Recensioner

4,0
34 omdömen
Totalt antal omdömen och totalbetyg baserat på Viators och Tripadvisors omdömen
0
0
0
0
0
Omdömen från Viators resenärer.
Visar 1–10 av 34 omdömen
Väl ordnat. Svårt att...
Nina_K, maj 2023
Väl ordnat. Svårt att komma i kontakt med utföraren, vilket man uppmanades göra för att bekräfta tid och upphämtningsplats. Efter ett tag fick jag ett Whatsapp-meddelande: tur att jag använder mig av den. Chauffören körde fort och vad vi uppfattade som vårdslöst, vi kände oss inte helt trygga i hans bil.
Perfekt
Mia_J, mars 2024
Kan inte tacka dem nog! ! Vi blev avbokade i sista minuten av ett annat företag och de fick oss snabbt en plats! Helt fantastisk upplevelse! ! Söt liten lunch också!
Terrible skulle inte gå igenom Viator igen
Dana_s, mars 2024
Auschwitz är definitivt ett ställe att besöka, men boka inte via Viator, vi bokade två dagsturer med dessa en av dem med lunch och på den första resan ändrade de tiden som vi bokade kl 10 och de ändrade den till 11 . 50 , föraren från kungliga turnéer var dock bra, även om lunchen kommer att ge en miss nästa gång eftersom den inte var särskilt trevlig, den andra turen var för Schindler's Factory och fick inga biljetter (inte heller ett annat par från Storbritannien också) så vi alla var tvungen att köpa andra inträdesbiljetter till museet, vi begärde återbetalning utan resultat, mycket dålig show, mycket dåligt sällskap och förresten är biljetterna billigare på dörren (halva priset) än att betala via Viator eftersom det inte finns någon kö att hoppa över vilken dag du bara går in och får din biljett, så det är meningslöst att betala extra.
Svar från värd, mars 2024
I would like to ask you to remove this unfair review. You bought with us ONLY Auschwitz Museum tour. We (Royal Tours) are not selling Schindler's Factory tickets. So the second part of your review do not apply us. Thank you in advance. Michal.
Tidsförändring
nathansmith0125, feb. 2024
De ändrade tidpunkten för turnén från 0900 till 1300 för en 6 - 7 timmars resa dagen innan så vi kunde inte åka, mycket besvikelse,
Svar från värd, feb. 2024
We are very sorry to hear that you couldn’t participate. Unfortunately the tour timing depends on Auschwitz Museum only. This kind of changes are very inconvenient for us also.
En fantastisk, känslomässig och oförglömlig upplevelse
Neville_S, jan. 2024
Denna upplevelse var oförglömlig! Turnén var mycket organiserad och guiden var utmärkt med så mycket kunskap om de fruktansvärda dagarna. Den enda kritiken skulle vara är att det var en väldigt lång väg att gå och vi tyckte att det var svårt att hålla tempot från en speciell plats till en annan Guiden började prata innan vi alla var samlade, vilket var ganska bråttom. Guiden måste också tala mycket högre så att alla i gruppen kan höra vi plågades också av kraftigt regn vilket är ingens fel men olyckligt En oförglömlig upplevelse
Otroligt tråkigt men ett måste att se
Hannah_R, dec. 2023
Från början till slut gick hela dagen smidigt. Föraren och reserepresentanten var hjälpsamma, vänliga och så effektiva. Själva upplevelsen var otroligt sorglig och ödmjuk men ett måste besöka.
Snabb och tydlig kommunikation med kunniga reseguider
Fern_G, dec. 2023
Royal Tours var mycket organiserade, med tydlig kommunikation och snabb ankomst till mötesplatsen. Marcin vår reseguide hade en mängd kunskap och visade sådan underbar medkänsla och empati för det mänskliga livet som gick förlorat på denna plats. En känslomässig upplevelse, men jag skulle rekommendera Royal Tours att ta dig igenom den.
Auschwitz
Ann_B, nov. 2023
Vi hade Evalina en guide och hon var bara lysande. Hon behandlade turnén med den vördnad och värdighet den behövde. Det var ett känslosamt och dystert besök och hon förmedlade informationen med den lämpliga ton och genomslag som hela dagen förtjänade. En lysande reseguide för Auschwitz 1 och 2 . Tack så mycket.
Använd inte
Shane_B, nov. 2023
Jag skulle använda ett annat företag denna resa. Ingenstans i listan stod det inte att transport inte tillhandahölls utan att betala en extra avgift. Listan sa också att det serverades lunch. Andra människor fick sin lunch direkt när de kom på shuttlen som var 12 PM och vi fick inte hennes mat förrän jag bad om det, vilket slutade med att vara runt 5 PM.
Utmärkta reseguider och planering för Auschwitz
Taraneh_M, sep. 2023
Turnén var utmärkt, med tanke på det känslomässiga ämnet. Den bästa delen var reseguiden och föraren. Vår chaufför, Peter, kom precis i tid (vår turnétid och upphämtning flyttades tillbaka en timme men jag fick besked kvällen innan) och minivanen var mycket bekväm med endast 3 passagerare (slog med i en större grupp när vi anlände till Auschwitz). När vi väl anlände till platsen anslöt sig vår engelsktalande reseguide, Magdalena, och tillbringade resten av eftermiddagen med att gå runt med oss och berätta historien om Auschwitz och de hemska händelserna som ägde rum där. Hon var fantastisk. . . full av kunskap, mycket trevlig och talade utmärkt engelska. Vår turné grupp var cirka 20 personer så mycket hanterbar. Allt var väl planerat, och vår resa tillbaka var återigen mycket bekväm med Peter som en utmärkt förare. Jag skulle rekommendera denna turné och särskilt Peter och Magdalena.
Upplev den hemska tiden
Thomas_P, aug. 2023
Upplev den hemska tiden med en fantastisk guide, viktig för ytterligare generationer, det här är en hård resa, men mycket viktig.
Bra resa skulle inte rekommendera lunchpaket gammalt bröd och träd det mesta bort!
Brian_T, aug. 2023
Allt var mest minnesvärt mycket åtnjöt. Förlåt bara att vi beställde lunchpaket. Torrt bröd. Kastade smörgåsar i papperskorgen
Auschwitz död ?? läger
Sherry_H, dec. 2022
Att se de hundratals skorna och proteserna i en stor hög med de små babyskorna var hjärtskärande också högen med människohår som användes för att göra uniformer för de tyska officerarna
Rundtur i Auschwitz - Birkenau
Sandy, okt. 2022
Turen till Auschwitz - Birkenau var mycket informativ men reseguiden vi hade pratat alldeles för snabbt. Jag är amerikansk så jag talar engelska och till och med jag hade svårt att förstå henne på grund av hur snabbt hon pratade. Jag vet att många andra i vår resegrupp förstår engelska men deras modersmål är ett annat språk så det var väldigt svårt att förstå guiden. Turnén var också mycket förhastad. Vi åt även påslunch men förstod inte att det inte skulle finnas någon tid att äta den. Vi var tvungna att snabbt sluka ner den på fem minuter, mellan rundturen i både Auschwitz och Birkenau.
Svar från värd, okt. 2022
I am very sorry to hear that. Unfortunately guides are hired by the Museum. We (tour organizer) can't hire our own guides at the Auschwitz Museum. We will send your feedback to the Museum. This is the only we can do to improve quality of the tours.
Underbar resa
Olivia_L, okt. 2022
En fantastisk resa. Mycket insiktsfullt. Vår förare och reseguide var båda supervänliga, tack igen. .
Fantastisk
Clare_M, okt. 2022
Vi njöt verkligen av resan till Auschwitz. Det var oförglömligt. Kan inte vänta med att komma tillbaka till Krackow med familjen, så att de kan uppleva resan.
Auschwitz visit
Julia_R, apr. 2024
The tour guides were excellent!! Although the place has a sad story the tour was very well done! thank you!
Not what we booked or paid for
Lorraine_P, mars 2023
We weren't picked up at our hotel and we weren't put on a smaller bus like we'd booked. The tour once we got to the camps was really good but the guide on our coach barely said a word.
Svar från värd, mars 2023
I am very sorry to hear that. But as I know you were picked up at the hotel by our employee Alex. He walked with you to a closest place where our bus could park - 300 meters. Unfortunately the hotel you booked has no parking for buses. At the bus there were no guide at all. All guides are employs of Auschwitz Museum. Only tour leader traveled with you. His job is to take care of all technical apsectsb of the tour. He is not a guide. From my side I would like to say sorry that the tour didn't meet your expectations.
Anbefales absolutt
MarteMarks_M, feb. 2024
Ble plukket opp som avtalt og fraktet trygt frem til destinasjonen i minibuss. Der ble vi møtt av en hyggelig og god tolk. En viktig historie å få med seg. Ville anbefalt å tatt med egen lunsj da lunsjpakken ikke var noe å skryte av ! To doble loff med skinke og salat, en liten sjokolade, et eple, en banan og en flaske vann.
Bra gjennomføring. Bare...
Anita_L, okt. 2023
Bra gjennomføring. Bare en liten minus. Vi hadde bestilt med lunch, men den fikk vi ikke før vi gikk ombord i bussen for hjemreise. Seks timer etter start. Da var vi veldig sulten.

Jämför liknande upplevelser

1 / 3
Aktuell
Blir sannolikt slutsålt
Ingen bild
Auschwitz Birkenau-tur med upphämtning och lunch

34

7 timmar
Kostnadsfri avbokning
Från
38,00 US$
Ingen bild
Auschwitz-Birkenau guidad tur med upphämtning från Krakow

47

7 timmar
Kostnadsfri avbokning
Från
90,00 US$
Ingen bild
Auschwitz-Birkenau guidad tur från Krakow

630

7 timmar
Kostnadsfri avbokning
Från
33,65 US$

Upptäck liknande saker att göra